Lekent og lekkert barnerom!

Noen barnerom er så inspirerende at man bare får lyst å bli barn igjen. Her er noen inspirerende bilder fra et “overdådig” lekerom, hvor timene nok bare forsvinner…

Ann bor med sine to barn og blogger om interiør i sin blogg Glassveranda– og har blant annet skrevet hele fire innlegg om dette fantastiske lekerommet.

Disko-effekten settes på  når ungerne har dansekonkurranse eller disko. Det starter ved at lommelykter, som er satt fast i taket, lyser direkte på diskokulen.

Også på dagstid er det et spennende rom, med mange kjempelure løsninger.

Mange hyller i forskjellige størrelser, skuffer og kurver gjør at de gjør det lettere å holde orden. Det er nok  investert mye  både av tid og energi for å lage et system og et rom som fungerer så bra.

Det er ikke bare lekerommet som er imponerende, hele huset er verdt å ta en titt på, så jeg anbefaler å sveipe innom bloggen hennes 🙂Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

er er utdannet journalist og jobber i dag hos Røde Kors. Hun er opprinnelig fra Danmark, men er bosatt med mann og barn (to små gutter) på det blide sørland.

Mine innlegg – Mitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

4 kommentarer. » Legg til din også. • marita
  27. mai, 2011, 22:19

  Fantastisk med diskolyset!! 🙂 Ser ut som eit skikkelig sanserom, noke sånt fikk eg lyst å prøve på rommet til Lucas’en min.

  Svar


  • Karimette
   28. mai, 2011, 08:21

   Sanserom er perfekt for de minste ungene. Om du lager noe lignende, håper jeg du deler det med oss i etterkant. 🙂

   Svar


 • Ann, Glassveranda
  2. juni, 2011, 12:42

  Oj, tusen takk for positiv omtale av lekerommet vårt m.m.!! :))

  Ha en riktig fin helg! :0)

  Klem, Ann,

  Interiørbloggen Glassveranda.

  Svar


 • Jorid Angell
  21. november, 2011, 21:50

  Har sett denne før, og syns fortsatt det er superflott rom 🙂 Diskokule ønskes her og 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge