Les Donald-bladet på iPad’en


Karimette {foreldremanualen} |


18. desember 2012


| 0 Kommentarer

Få siste nytt fra Andeby på nettbrettet

Nå lanserer Egmont en egen Donald Duck app (sponset link) som gjør det mulig å lese tegneserie-magasinet på iPad’en. Selve app’en lastes ned gratis, og så kan du kjøpe de bladene du ønsker.

I forbindelse med lanseringen tilbyr de også gratis nedlasting av det aller første Donald-bladet som ble utgitt i Norge i 1948. I appen kan du i tillegg laste ned en gratis smaksprøve av nåtidens blad. Her er det også lagt med en brukerveiledning slik at du enkelt kommer i gang med den digitale lesingen.

Prismessig ligger bladene litt under løssalgsprisen (kr 35,- mot kr 38,90), men altså dyrere enn abonnementsprisen (kanskje utviklerne skaper en abonnementsløsning for iPad på sikt?).

Yei eller nei?

Er vi med dette enda et skritt nærmere papir-døden, eller får man ikke den samme gode følelsen av å lese tegneseriene på iPad’en?

En ting er i alle fall sikkert, å ha tegneseriene samlet digitalt tar mye mindre plass. Her i huset har jeg en tegneseriegal gutt med en samling som etterhvert begynner å bli nokså omfattende. Jeg ønsker derfor iPad-versjonen hjertelig velkommen! :-)

 

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , Donald blad, Donald Duck, , , norske apps for barn, tegneserie app

Kategori: Apps for barn

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge