Lille Jack – herlig barneprogram for smårollinger


Karimette {foreldremanualen} |


5. november 2012


| 0 Kommentarer

 

Nusselig baby

Lille Jack er nok et artig barnetv-konsept fra CBeebies (barnekanalen til BBC), som retter seg mot de aller yngste tv-seerne. Du har sikkert merket at mange smårollinger elsker å se andre babyer på tv, og det har produsentene av Lille Jack også fått med seg.

Hovedpersonene i serien er ti måneder gamle Jack, og hans fem år gamle storebror Isak. Jack er minstemann i en familie med ti barn, bosatt i en stor vindmølle. Det er storebror Isak som har fortellerstemmen i serien og oversetter lille Jacks “babybabling” slik at vi andre kan forstå (guttene er faktisk brødre i virkeligheten også!).

Programmet er en slags blanding av vanlig film og animasjon, og i hver episode får vi følge Jack gjennom mange eventyr hvor han lærer nye ting og får oppleve mye spennende. Dette er et lærerikt, lystig og fasinerende program som nok vil falle i smak for barn i alderen 0-5 år.

Her i Norge vises programmet flere ganger daglig på barnekanalen  C More Kids. Om du har en liten smårolling som har lyst til å se dette, men dere ikke har tilgang til C More Kids – så kan dere se både små filmer og spill fra serien inne på nettsidene til CBeebies. :-)

 Denne omtalen er sponset.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: Baby Jake, Barne-TV, CBeebies, , Lille Jack, programomtale

Kategori: Baby, Smårolling / småskolebarn, TV-program

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge