#Lillygram


|


20. oktober 2013


| 1 Kommentar

Jeg har vært så superheldig å få teste denne tjenesten. Og resultatet? Glade besteforeldre!

For verken min mor eller far er på Instagram, De har smart-telefoner, og de er på Facebook innimellom,  men Instagram, det blir altså for teknologisk. Og jeg vil jo gjerne dele våre fine hverdagsøyeblikk med dem, så hvorfor ikke la dem få dem håndfast?

Og når vi da fikk sjangsen å teste dette så hoppet vi på.

lilly-1

Tjenesten fungerer på det viset at man gjennom en måned hashtagger bildene sine på instagram med #lillygram, så i begynnelsen på påfølgende måned tar Lillygram å printer de ut og sender de til de adressene man selv har valgt.

Her var det min mamma og pappa som bor så altfor langt borte som var de heldige.

Jeg hashtagget ivrig de fineste bildene, samt noen som var ment litt mer humoristisk uten at jeg vet om de tok akkurat den.

Man kan også hele tiden følge med på sin profil hvilke bilder som man har med denne måneden, noe jeg synes var veldig fint, for det hendte faktisk jeg glemte litt av Lillygram, og da var det veldig greit å kunne gå tilbake i bildene sine på instagram å rette det der.

Det koster 45 kroner pr. forsendelse uavhengig av bildeantall. Og man kan legge inn så mange mottagere man vil.

1 credit = 1 mottager.

lilly-2

Og når August var over så fikk jeg mail, med oversikt over mine bilder, og hvem de ble sendt til. Veldig greit og enkelt.

Konklusjonen må bli at jeg synes dette er enkelt, greit og perfekt for dem som vil dele sitt og sine med kanskje besteforeldre, oldeforeldre eller andre som ikke er helt inn i dette med Facebook, Instagram, og alt det som det fører med seg.

Alt man trenger å gjøre er å skrive #Lillygram på bildene  og så er det gjort, så kommer bildene fiks ferdig i postkassa til de man er glad i, uten at man i det hele tatt har trengt å tenke på verken fotobutikk, printer, fotopapir, blekk, frimerker eller tid. Det er helt supert!

Mottagerene var godt fornøyd med kvaliteten på bildene, de kom på tykt A4 ark, som de da kan klippe ut de bildene de vil fra og sette i rammer, henge på kjøleskapet eller gjøre noe annet med.

Jeg kommer nok sannsynligvis til å fortsette med å bruke tjenesten, og så føre på ungenes oldemor og oldefar på lista, som bor enda lenger borte og som ikke har mobiltelefoner engang.

For det er godt mulig besta tar hintet å kommer seg på Instagram etterhvert. ?

Stikkord: , , Lillygram,

Kategori: Foto

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. ..: Polagram :.. | JunePune! | 2. november 2013

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge