Løvenes garde – vinn pakke med film!


|


4. mars 2016

Årets storsatsning fra Disney heter «Løvenes garde» og er en fortsettelse på den herlige fortellingen om «Løvenes konge».

Løvenes garde som film

Den nye TV-serien innledes med en 45 minutter lang film som heter «Løvenes garde: Brøler igjen». Denne filmen har premiere på Disney Junior den 25. mars kl 17:15. Filmen vises også samme dag og tid på Disney Channel og Disney XD.

«Løvenes garde» handler om løven Kion, sønn av Simba og Nala og lillebror til Kiara. Kion tar på seg lederrollen i Løvenes garde, hvis oppdrag er å opprettholde orden i Løveriket. Tradisjonelt har Løvenes garde kun bestått av løver, kjent for å være de modigste, raskeste, sterkeste og mest skarpsynte dyrene på savannen. Men Kion bryter tradisjonen ved å velge ut de av sine venner som han synes passer best for oppdraget; grevlingen Bunga, geparden Fuli, flodhesten Beshte og hegren Ono.

Mange av de samme karakterene som i filmen

Selve tv-serien om «Løvenes garde» har premiere 9. april kl 09.00 på Disney Junior.

Mange elskede karakterer kjent fra «Løvenes konge» dukker opp i både filmen og serien, blant annet Mufasa, Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu og Kions storesøster Kiara. Akkurat som i «Løvenes konge» inneholder også «Løvenes garde» fantastisk musikk.

løvenes garde

Vi gir bort to pakker!

I forbindelse med lanseringen gir vi bort to fine pakker med effekter fra «Løvenes garde». Pakkene inneholder filmen «Løvenes konge», klistremerker, gymbag, masker og en råkul caps!

I denne konkurransen har du mulighet til å vinne en pakke til deg selv og en pakke til en venn. Delta ved å skrive en kommentar med navnet på en venn som du tror vil sette pris på å få en slik pakke.

Siste frist for å delta er 16. mars!

OPPDATERING: Denne konkurransen er avsluttet – takk til alle som deltok. ?

Stikkord: , , , , ,

Kategori: Konkurranser / giveaways

Kommentarer (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Kenneth Minothi sier:

  Jeanette Marie Hoffmann

 2. Ragnhild Bårdsen sier:

  Hei,

  Jeg trur at Karianne Bøe Hasle vil sette pris på en slik pakke siden hun har fire barn som er glad i film ?

 3. Nann Karin sier:

  Og vi har jaktet på løvenes konge..den har vært av markedet en stund og skulle relages. Kom i fjor, kanskje…. siden femåringen bare har hørt om filmen via oss, så blir vi gjerne med i trekningen

  Jeg tror nabogården Emil ville like filmen ..

 4. Aina sier:

  Vi ønsker oss den pakken og vil dele med Emilie og Marthe,som vi bor så alt for langt unna.

  Tvitvi

 5. Ingrid Julia sier:

  Min datter på fem kunne veldig gjerne tenkt seg denne pakken, og hun vil nok dele den med sin venninne Ida ?

 6. kjerstin sier:

  jeg er helt sikker på at min søster Grethe vil sette pris på denne.. idag ble hun 40 og hun har 4 små … så denne pakken ville blitt satt veldig pris på ? ?

 7. Veronica sier:

  3 åringen i hus er stoooooor løvenes konge fan!! Hun får ikke sove om hun ikke har Simba bamsen i senga, og disney boken om løvenes konge leser vi også titt og ofte! Hun var til og med “løvenes konge” på karneval! ?

  Vet at hun hadde blitt så ufattelig glad om hun hadde vunnet disse kjekke tingene!

  Hvis vi vinner vil jeg dele med min gode venninnes to døtre ?

 8. Helene NH sier:

  Jeg ønsker å dele pakken med bestevennen til sønnen min,William! de har det kjempekult sammen ?

 9. Sabine Ø. Gjertsen sier:

  Guttungen på 6 snakket om det nå før leggetid at han gledet seg til å se den. Han har vært på overnatting til noen som hadde Disney Junior å sett den på reklame. Vi har dessverre ikke sånn kanal hjemme, så vet ikke når vi får mulighet til å se den, etter som jeg leste på nett skulle den bare sendes på TV? Hørtes rart ut, men var det jeg leste. Søskenbarnet på samme alder hadde nok syntes det var veldig kult å vinne den han også ?

 10. Carina sier:

  Vi ønsker gjerne denne pakken. Har en gutt på snart 4 år og en liten røver til på vei ? Tror min venninne Ulla og hennes barn også hadde likt denne pakka! ?

 11. Hanna sier:

  Haha, kan jeg si meg selv? ? Barna mine ville nok likt en slik pakke ?

  Hanna sitt siste blogginnlegg..Vinterferien

 12. Tonje sier:

  Det hadde vært en fin gave til min lille nevø ? I tillegg tror jeg venninnen min Iselin ville satt stor pris på en slik pakke til sin lille datter!

 13. Stine sier:

  Jeg ville delt den med min tante unge som Leo elsker løvenes konge. Å har komment mange gang til meg å sakt at det var så trist det ikke fantes så mye ting fra filmen. Har klart å finne litt men er ikke mye..

 14. Mine to sønner på 3 og 6 år ønsker seg hver sin pakke

 15. nne Bøthun sier:

  Sonen min Alfred på 3 år synes Løvenes Garde er det kjekkaste som fins! Han vart operert i forrige veke, og må dei neste 14 dagane ta det med ro. Då er Løvenes Garde det absolutte høgdepunktet når det vert vist på Disney Channel. Han hadde vorte kjempe glad om han vart den heldige vinnaren av denne filmpakken ! Alle i familien krysser fingrene Alfred:)

 16. Margrete sier:

  Sønner på 5 og 8!