Løvenes konge

Høyt oppe fra toppen av Colosseum kino i Oslo og nedover trappene, kom dansende jungelkledde damer fra dansegruppen “Intros”. Det hele endte i et forrykende danseshow på gulvet foran lerretet, til glede for store og små i salen.

Dette var introen til den eneste kinoforestillingen av “Løvenes konge” som vises i Norge. I tillegg ble den vist på 3D som var en absolutt høydare. Filmen ble vist på kino for å få blest rundt lanseringen av Blu-ray utgivelsen av filmen

Utdeling av godteriposer satte bare en spiss på hele opplevelsen. Her er det like før filmen starter og som dere kan se, så er forventningene på topp.

På setene ved siden av oss satt Nikolai, Fridtjof og Elias som alle går i 3. klasse. En av gutta hadde ikke sett filmen før, men likevel var alle spente på å se den på kino.

Etter forestillingen hadde jeg en kort prat med de, og de fortalte meg om inntrykkene sine fra filmen. Det kuleste var selvfølgelig at den var i 3D, så var det den spennende slåsskampen mellom Simba og Scar mot slutten av filmen og den morsomme scenen der Timon kler seg ut som en huladanserinne for å avlede hyenene mens Simba og Nala sniker seg forbi i bakgrunnen. Det hørte jeg også i nabosetet når de lo høyt og godt. Det største komplimentet til filmen var vel når en av gutta snudde seg mot moren sin og spurte: “Kan vi se den igjen?

 

“Løvenes Konge Combopack”  inneholder “Løvenes Konge” Blu-ray och DVD, og er i salg fra 14. september

Om filmen:

Det er en stor dag i løvenes rike når løveungen Simba blir født. En dag er det han som skal overta kongetronen etter sin far Mufasa! Dette er til stor glede for alle utenom Scar, Mufasas slemme bror, som selv ønsker å overta tronen.

Tiden går og den nysgjerrige Simba lærer seg å takle farer som en blivende konge kan bli utsatt for. Han følger sin far, får kloke råd av bavianen Rafiki og leker med kompisen Nala.

En dag skjer det noe forferdelig, Mufasa forsvinner sporløst – og før man vet ordet av det har Scar overtatt tronen! Simba blir jaget ut av flokken og må klare seg i den store verden helt alene.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Greta {ReVinyl}

Greta bor i Oslo, med mann og to barn på 8 og 6 år. Hun elsker å lage ting og starter stadig på nye prosjekter. På bloggen ReVinyl skriver hun om revinylproduktene sine, redesign, ting hun lager, ting hun synes er vakre og ting hun inspireres av.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.  • Husmor
    12. september, 2011, 21:47

    Vi så også den, og Prinsen elsket den 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge