Lykkelig som liten


|


4. oktober 2011


| 2 Kommentarer

Jeg har testet naturlige og økologiske hudpleieprodukter for barn og voksne – jeg er superfornøyd, derfor tenkte jeg å tipse dere om de. Alle produktene er 100% parabenefrie og inneholder kun naturlige oljer, og høy andel økologiske råvarer.

Vi vet jo at det er fornuftig å stelle godt med den skjøre huden som skal strekkes til dobbel størrelse i løpet av svangerskapet. Om det hjelper med strekkmerke krem eller ikke, kan jeg desverre ikke dokumentere for. Jeg prøvde selv denne, om det var den som gjorde at jeg ikke fikk strekkmerker det ver jeg ikke. Men jeg syns den virket utrolig god.

Jeg slet en del med ammingen i starten, og fikk tips om “ammesalven” fra Lykkelig som Liten. Den hjalp meg utrolig mye. Dette er gode, legende fettstoffer som legger seg som en beskyttende hinne over såre brystknopper. Den er også veldig god ved tørre å sprukne lepper.

Nå finnes det så utrolig mange produkter i butikkhyllene, og veldig mange av de inneholder kunstige og giftige produkter. Når vi snakker om dette innen hudpleie er det: parabener, triklosan, siloksaner og flere andre.

Jeg ville bare tipse dere om noen deilige naturlige produkter , både for liten og stor.

Er det noen som har prøvd produktene? 

Gikk du glipp av disse innleggene?

Stikkord: , hudpleie

Kategori: Baby, Gavetips, Gravid

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Monica Kindseth sier:

    Har brukt ammesalven selv. Såre brystvorter ble som "nye" og ammingen ble smertefri etter kort tids bruk! Anbefales på det varmeste!

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge