Maks utnyttelse av barnerommet!

Når man har liten plass gjelder det å utnytte rommet best mulig. Med to barn har denne familien laget en noe uvanlig løsning på problemet. Midt i soverommet har de reist et byggverk som fungerer som køyeseng for eldstemann, romdeler og oppbevaringsplass.

Under køyesengen er det plass til lek og hyller for oppbevaring.

Slik ser det ut på toppen av sengen. Her har det eldste barnet fått et lite område hvor han kan leke og ha sine saker i fred.

De har bygd opp gulvet rundt sengen til det minstemann. Ingen fare for at man skal dette ut av sengen lengre!

Og slik ser resten av rommet ut (samme høyde som den nedsunkne sengen) – fin plass til lek!

Alle foto: SuzetteRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også. • Emma
  9. november, 2010, 22:43

  Så smart! Men hvorfor var gulvet bygget opp? Bli det ikke lavt til tak da? Leste forrige innlegg og lurer veldig på hvorfor barnen ikke bare kan ha såne enkle som vi hade når vi var små? Men mine vil også ha kindereggvarianten… Fordi det hadde bestevennen…suck..

  Svar


  • Karimette {foreldremanualen}
   10. november, 2010, 07:48

   Flott du spør! Glemte å få med i innlegget at rommet under blir brukt til oppbevaring. De har også laget luker i gulvet til å putte leker i.

   Når det gjelder adventskalender så hadde vi den varianten med en liten sjokoladebit da vi var små, og som nå koster bare en tier eller noe sånt på Rema. Eldstemann hadde en slik da han var mindre, men det er nok som du sier – når vennene får andre vil de også ha. 🙂

   Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.