Man skal tidlig krøkes for å sette pris på gjenbruk!

Hver høst og vår er det søppeltømming for møbler i gata vår. Møblene legges utenfor husene og så kommer det en lastebil om kvelden og kjører de på dynga. Folk kaster både ødelagte møbler, slitte møbler og møbler som de skal skifte ut i andre.

Jenta mi så denne kurvsofaen ligge utenfor som hun gjerne ville ha på verandaen. Siden jeg er veldig for gjenbruk, tok vi den med hjem.

Jeg syntes den var litt slitt og stygg, så vi bestemte oss for å male den med gul spraymaling som vi hadde liggende. Vi gikk utenfor for å spraye. Ungene ble utstyrt med munnbind, hansker og gamle t-skjorter, og de fikk lov til å spraylakkere etter at de først hadde vasket ned sofaen.

Ser i ettertid at jeg kanskje burde ha utsyrt de med briller også, men jeg er desverre ingen supermamma. Bare en prøver-så-godt-jeg-kan-mamma.

Puten med to forskjellige motiver, er fra Maxbo. Ungene syntes dette var kjempestas, og de har fått et ekstra peronlig forhold til denne lille kurvsofaen. Kikk innom bloggen min hvis du vil se andre bruktskatter som vi fant ute på fortauet.

Er dere bruktjegere eller loppejegere? Send gjerne bilder eller link fra bloggen din til Foreldremanualen på mail med ting dere har funnet eller pusset opp sammen med ungene.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Greta {ReVinyl}

Greta bor i Oslo, med mann og to barn på 8 og 6 år. Hun elsker å lage ting og starter stadig på nye prosjekter. På bloggen ReVinyl skriver hun om revinylproduktene sine, redesign, ting hun lager, ting hun synes er vakre og ting hun inspireres av.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

5 kommentarer. » Legg til din også. • wendysinfamile
  28. mai, 2011, 20:18

  Den ble jo skikkelig flott og med de flotte fargene. Flinke dere har vært.

  My recent post Ingen tur hit eller dit

  Svar


 • hapel
  28. mai, 2011, 20:55

  Så fin kurvsofaen ble! Det er så morsomt når barna kan gjøre selv, de lærer så utrolig mye! Ha en fin kveld!

  Svar


 • Bodil
  28. mai, 2011, 21:03

  Så kul den ble!! Ja, de begynner tidlig! og godt er det kan man si når man ser den flotte sofaen!!

  klem Bodil

  Svar


 • Kari Anna Sandvik
  5. juni, 2011, 20:37

  Kjempefint altså – og så flott holdning å spre videre til livet generelt og forbrukersamfunnet spesielt 🙂

  My recent post JEG SAVNER LÆRERNE I BARNEHAGEN

  Svar


 • Godbiter uke 22 | kaffedamen
  6. juni, 2011, 10:11

  […] Familie og barn DN.no: Slik skal de skape bedre elever Koffertliv: Ikke nødvendig å reise så langt Emmelines blogg: Tenåringsmor – på vei til økonomisk ruin? Erkjennelser: Gjenbruk av glass Foreldremanualen: Man skal tidlig krøkes for å sette pris på gjenbruk! […]

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge