Mine favoritt-nettsteder; Karimette


|


2. juli 2012


| 1 Kommentar

En av mine bedre arbeidsdager…

 

Som redaktør for Foreldremanualen og som Sol.no’s foreldre-ekspert (jeg må innrømme at jeg ikke er heeelt fortrolig med den tittelen! ? ), er det en selvfølge at jeg holder meg oppdatert på eksepsjonelt mange blogger og nettsteder.

Men hvilke sider er mine absolutte favoritter, mine “guilty pleasures” og daglige “må lese”? Vel, kanskje du får deg noen overraskelser – her er nemlig fire av mine favorittsider:

 

Formuebygging

Det finnes mange økonomi-sider på nettet av typen “slik blir du millionær” – men de fleste av de har i mine øyne heller tvilsomme hensikter bak bloggingen (..de er mer av typen “klikk her og la meg bli millionær”).

Årsaken til at jeg liker bloggen Formuebygging er at den skrives av en helt vanlig norsk småbarnspappa som forsøker å skape en bedre økonomisk hverdag for seg og familien.

Ærlighet er et stikkord som beskriver bloggen godt, da han forteller veldig åpent om fallgruver, fristelser, inntekt, planer og utfordringer. Her er det mye man kan kjenne seg igjen i – og gremmes over!

 

Karin

Dette er min personlige favoritt blant mammabloggerne, og en blogg jeg har fulgt helt siden starten.

Karin er en svensk dame som for tiden er bosatt med familien i California. Både hun og mannen jobber innen media og omgås en rekke svenske kjendiser (alle er kanskje ikke like kjent for oss nordmenn).

Det jeg liker med Karin er først og fremst den vittige, noe sarkastiske og ironiske skrivestilen hennes, og å få innblikk i en hverdag som er ganske så forskjellig fra min. Et godt eksempel på at en blogg ikke behøver å ha et fancy design for å være god!

 

Villa Hilton

Jeg er en ivrig leser av interiørblogger, men har ikke så mange som jeg følger fast. En jeg derimot liker veldig godt er historien som fortelles om renoveringen av Villa Hilton.

Bloggen er på ingen måte en typisk interiørblogg da det er fint lite photoshoppede interiørfotografier, her er det virkeligheten som gjelder (og den kan også være veldig fin!).

Vi får høre om opp- og nedturer som følger med et større renoveringsprosjekt, og alt er skrevet på en humoristisk måte som titt og ofte får meg til å brøle ut i latter…

 

Tearing up Houses

En annen interiørblogg som handler om oppussing er denne bloggen som er skrevet av amerikanske Kelly. Hun er en dame med masse av tæl og pågangsmot, og som inspirerer meg til å tørre.

Hun har nemlig – på tross av sin unge alder – renovert flere hus (på ekte “House-flipper” vis) og eier en rekke eiendommer som hun leier ut. Nå har hun nettopp blitt mamma for første gang og oppdaterer ikke like hyppig som før – noe som (tragisk nok) gir meg lettere abstinenser…  ?

.

Nå kommer selvsagt mitt spørsmål til deg: hvilke blogger/nettsteder liker du best? Håper at du legger igjen en kommentar, da jeg stadig er på jakt etter nye, leseverdige sider! ?

Stikkord: , , ,

Kategori: Blogganbefalinger, Gode nettsteder

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hyggelig å bli nevnt, tusen takk ?

    /Formuebygging

    My recent post Sommerferien er over og kontoen er nesten tom

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge