Minions barnebursdag


|


20. september 2015


| 1 Kommentar

bilde 12

Klart for Minionsparty!

Minions synes til å være et populært innslag i temabursdager i disse dager, men det er sjelden man ser en så gjennomført fest som Nicoline laget til barnet sitt!

Nicoline forteller at hun elsker å stelle i stand til barnebursdager og at hun alltid arrangerer temabursdag for de tre barna sine. (Sjekk ut bloggen hennes!). Men selv om hun storkoser seg med å planlegge og stelle i stand festene, er hun også tilhenger av å gjøre det enkelt.

– Små muffins er geniale, de er søte, en munnfull og ikke minst, da blir hele spist. Pyntede muffins er veldig flotte og ser utrolig fine ut, men jeg har erfaring med at det enkle er ofte det beste for barn. Jeg drysser derfor melis over og pynter heller med små skilt og lignende, tipser hun.

(et tips jeg må si meg HELT enig i – den ene gangen jeg prøvde meg på flott cupcakes krem – var det ingen av barna som likte det…. ha ha).

bilde 1

bilde 4

Minions bursdagskake

Kaker foretrekker Nicoline å bestille, riktignok uten pynt. – I familiebursdager må vi ha marsipankake og for å spare tid og få en perfekt kake, bestiller jeg ofte marsipankake uten pynt og gjør dette selv. Det er jo pyntingen som er gøy og ikke lage hele kaken, sier hun med et smil.

LES OGSÅ: 4 temabursdager du ikke hadde tenkt på

bilde 5

Gele serverer Nicoline helst i små skåler slik at det blir en overkommelig porsjon for barna.

bilde 8

Under hver tallerken pyntet hun med et Minionsbilde printet fra nettet. Drikkeflaskene fikk også pynt, samt gule og blå sugerør. Hver tallerken fikk en godtepose med matchende godteri. :-)

bilde 10

Minionspengene har hun ikke laget selv, men printet ut fra nettet. Pengene ble brukt i bursdagens egen kiosk, som alle i bursdagen fikk betjene.

SE OGSÅ: Herlig hjemmesnekret bursdagsbutikk!

bilde 6Har du flere gode tips til Minionsbursdag? Del dem gjerne med oss. :-)

LES OGSÅ: Barnebursdag – tips til morsom pynt og mat

Stikkord: , , , , , ,

Kategori: Bursdagsmat, Bursdagsmoro

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ida sier:

    Hei. Den minionsbursdagen var super kul Jeg bare lurer på hvor drikkeflaskene er kjøpt? Leter og leter etter sånne..

    Ida

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge