Miniøya – med møbler tilrettelagt de minste


|


11. juni 2012


| 1 Kommentar

Selv med regnvær var det god stemning foran scenen

I helgen gikk Miniøya av stabelen for tredje gang! Her fikk vi blant annet oppleve DeLillos, Samsaya, Bare Egil, Pippi Langstrømpe, Barne-tv Margrethe og Fantorangen. I år som tidligere var det Ikea som stod for møbleringen av området.

De mange små menneskene

– Vi har brukt vår kompetanse for å skape en så god festivalopplevelse for foreldre og barn som mulig, sier Siv Elizabeth Egger, kommunikasjonsrådgiver i IKEA Norge.

For at barn enkelt skal finne tilbake til foreldrene har vi brukt fargekoder på de ulike områdene, slik at man kan si at man sitter på det rosa eller gule området. I tillegg har vi i år fokusert på at barna skal se konsertscenene best mulig, og har derfor møblert områder foran hovedscenene så det kommer tydelig frem at her skal ikke de voksne blokkere for barna.

Det ble også møblert med møbler fra den populære Mammut serien

 

Årets nyheter

IKEA-møblene på området ble valgt ut på grunn av sine funksjoner og farger. De spreke seriene VÅGÖ og ROXÖ er i år lansert i rosa og gult og det ble også brukt nyheter fra årets IKEA PS kolleksjon.

 

Roxö dekkstol, Vågö stol og Urban juniorstol

– På IKEA tenker vi mye på hva barn trenger når de leker. Barn er verdensmestere i å fylle sin lek med kreativitet og aktivitet. Vi kan kun hjelpe dem med det vi er gode på, og årets PS-kolleksjon byr på noen spennende produkter. Du blir rett og slett glad av å se dem og de gir energi til fantasien, sier Egger.

PS-barnemøblene er designet av søskenparet nne og Knut Hagberg, som tok utgangspunkt i en barnelenestol de hadde designet for flere år siden. I stedet for tekstiler og skumgummi utviklet de en mer miljøvennlig versjon i plast som kan stables. De laget også et praktisk bord med rom for å oppbevare leker. Både IKEA PS 2012 barnelenestol og bord tåler røff lek, og med de ekstra brede bena står de støtt på gulvet.

Regn-poncho er et must på en skikkelig festival…

De tøffeste testerne

– Barn er kanskje de tøffeste produkttesterne som finnes der ute, og møblene våre må være forberedt på mye rart. Én dag må de være klare for å reise til månen, en annen dag fungerer de som bondegård, forteller Egger.

På IKEA går produktene gjennom minst tre ulike risikoanalyser før de går i produksjon. Dersom det gjøres noen endringer, må det gjøres nye sikkerhetstester igjen, for at produktene nettopp skal overleve den kreative behandlingen de utsettes for av de mange barna i de tusen hjem.


Stikkord: , , Barnefestival, , , , Hagestoler, , Ikea ps, Miniøya

Kategori: Aktiv familie, Interiør

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. wendysinfamilie sier:

    Vi fikk desverre ikke til å reise dit i år men kanskje er det igjen neste år 🙂 Morro med miniøya 🙂

    My recent post Dagens Outfit 14.06-2012

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge