Norges beste pappablogg?


|


7. januar 2011


| 6 Kommentarer

Hallgeir er en av de få virkelig aktive pappabloggerne vi har her i Norge.

Det vil si – det finnes nok mange fedre som blogger, men ikke så mange som blogger om hverdagen og hva det innebærer å være far (Korriger oss gjerne om vi tar feil, vi er stadig på jakt etter gode pappablogger til Blogglisten vår!).

Foto: PappasBlogg

Planen hans da han startet PappasBlogg var at han skulle skrive om hvordan han klarte seg som nybakt pappa, og hva som skjer når man gir en far mesteparten av svangerskapspermisjonen. Han kommer til å skrive gjennom hele sin 9 måneders pappapermisjon, og røper at han muligens kommer til å fortsette etter permisjonsslutt også. Det ser unektelig ut som at han er bitt av basillen. ?

Etterhvert har han også utvidet bloggen sin ved å ta inn forskjellige fedre som gjestebloggere. Blant annet kjendispappaer som komikerne Christer Torjussen og Dag Sørås (sistnevnte mest kjent fra Showman).

Vi synes Hallgeir har en veldig god blogg på gang her, og hvis flere følger i hans fotspor kan vi kanskje oppfylle hans ønske om å utvide Mammablogg Awards til også å gjelde pappabloggere ganske snart! ?

Stikkord: Christer Torjussen, Dag Sørås, , PappasBlogg

Kategori: Blogganbefalinger, Kjendisforeldre

Kommentarer (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Tweets that mention Norges beste pappablogg? | Foreldremanualen – Inspirasjon for deg med barn! — Topsy.com | 8. januar 2011

 1. marita sier:

  Supert tips! ? Fulgte ein lignande blogg tidligare, enhjemmepappasbekjennelse.blogg.no, men den eksisitera ikkje lengre etter at permisjonen var over. Men er kjekt å lese pappablogga i havet av mammabloggerane ?

 2. Burde absolutt vært flere pappablogger. Vi får utfordre mennene rundt oss.

 3. Anniken Nesje sier:

  Superpapsen.no ?

 4. Andre Fuggel sier:

  Sjekk ut min pappablogg ?

  http://fuggel.blogspot.no/

  My recent post Min første blogg ?

 5. Eirik Berger sier:

  Jeg er på andre døgnet med min pappablogg

  My recent post En stk frisk Even

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge