Norges største påskeegg!


Foto: Newswire

Dersom du befinner deg i Oslo i påsken, kan du få med deg Egge-utstillingen på Norsk Folkemuseum.

For tiende år på rad har museet en stor eggutstilling med mange aktiviteter, i samarbeid med Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt.

I år kan man se Norges største hånddekorerte påskeegg, som stilles ut på torget. Egget er dekorert av landets fremste eggkunstner, Kari Anne Handeland, assistert av billedkunstner Lene Merete Haugen.


Foto: Newswire

Barn fra skoler og barnehager er ivrige deltagere i eggmalekonkurransen på utstillingen, men også voksne kan delta. Det kåres vinnere i fire ulike klasser, men alle de innsendte eggene blir utstilt på museet. Temaet i år er ’’Barn av regnbuen’’.

Utstillingen på Norsk Folkemuseum er åpen hver dag fra lørdag 20. mars til mandag 5. april.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også. • Fargelykke
  31. mars, 2010, 21:17

  fyll det med snop å sendt det til bergen:)

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  31. mars, 2010, 22:16

  He he, ja dårlig om det ikke er fylt egentlig… 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge