Ny bæresele fra BabyBjörn + konkurranse


|


24. mai 2013


| 1 Kommentar

Ny og forbedret bæresele

Over femti år etter at BabyBjörn ble etablert av Björn og Lillemor Jakobsen, er produktene deres like aktuelle og de kommer stadig med forbedringer. Nylig var jeg så heldig å få demonstrert den nye bæreselen One, og jeg er virkelig imponert over hvor langt man har kommet når det gjelder bæreseler.

Det som slo meg mest er hvor mye enklere det har blitt å ta på seg bæreselen uten hjelp fra andre – noe som jeg så på med stor skrekk bare for noen år siden, da jeg fikk eldstemann.

Praktisk for ryggbæring

Bæreselen One gir deg hele fire forskjellige måter å bære barnet ditt på; ett for nyfødte, innover- og utovervendt på magen, og ryggbæring.

Dette er den første selen fra BabyBjörn som kan brukes for ryggbæring, og også her kan du svært lett – og uten hjelp fra andre – feste barnet ditt på ryggen. Dette gjør du ved først å sette babyen i selen mens du har den på magen, og deretter bruke en spesiell teknikk for “å vri” babyen over på ryggen.

I denne filmen kan du se hvor lett dette gjøres (bla frem til 5:47 om du kun vil se demonstrasjonen av rygg-bæreposisjonen).

 

Vinn bæresele og vugge!

I samarbeid med BabyBjörn kjører vi en konkurranse på Facebooksiden vår hvor du har mulighet til både å vinne bæreselen One + smekke til en verdi av kr 1398 og en Harmony vugge med sengehimmel til en total verdi på kr 2700,-. Så skynd deg og delta!

Stikkord: , , Bæring, , , , Magebæring, Ryggbæring,

Kategori: Baby, Utstyr

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge