Nydelig trekasse-hylle til barnerommet!


|


13. februar 2012


| 3 Kommentarer

To store trender på interiørfronten akkurat nå, er møbler og pyntegjenstander i forskjellig tresorter, og en utstrakt bruk av grått i varierende nyanser.

Barnerommet er hos mange det mest fargerike værelset i hjemmet, men holder dette på å endre seg til fordel for et mer “roligere miljø”?

 

Et eksempel er det fantastisk flotte barnerommet innredet av den norske interiørbloggeren Maruska, og jeg falt spesielt for denne hjemmesnekrede “trekassehylla”.

Planen hennes var egentlig å lage en hylle av gamle eplekasser, men da disse er vanskelig å oppdrive endte hun opp med å bygge den selv. Hvordan hun gjorde det, kan du lese inne på bloggen hennes!

 

Hun var svært nøye med å pusse ned kantene for å forhindre flis i små barnefingre, og til slutt satte hun på hjul fra Clas Ohlson og  beiset den med den populære drivved-beisen fra Jotun. Lekkert!

Liker du den nye “natur-trenden”?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette Halvorsen

Karimette er “primus motor” og gründer av Foreldremanualen.no, og jobber frilans som journalist og tekstforfatter. Karimette er mamma til to gutter på 5 og 10 år, samt at hun har en bonusdatter på 14 år.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterestGoogle Plus

Stikkord: , , , , , , ,

Kategori: Interiørtips

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Karimette sier:

    SÅ fint :)

  2. Sanna sier:

    Hei.

    Jeg vil gjerne se hvordan hun har laget disse trekassene, men får ikke tillatelse til å se bloggen hennes. Hvordan ber jeg om en “invite” ?

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge