Ny DIY-dille: Himmeli

Har dere hørt om “Himmeli”?

Himmeli er hengende dekorasjoner laget av strå. Opprinnelig er dette en tradisjon som oppstod hos finske bønder for mange år siden. De hang opp Himmeli rundt juletider for å sørge for at kommende avlinger skulle bli bra. Jo større dekorasjon – jo bedre avling!

En Himmeli har gjerne komplekse geometriske former, og blir i dag brukt som julepynt i mange finske hjem.

 

Nå ser vi at stadig flere dukker opp også i norske hjem og en av de som har laget en kjempefin versjon er Janne som skriver bloggen BloggUgla.

Hun har laget denne søte versjonen av fargerike sugerør. Resultatet er en fin uro som kan henge på barnas rom.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.  • GodTid
    18. desember, 2011, 21:54

    Herlig!!

    My recent post When you wish upon a star…

    Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge