Nye vakre fødselsbilder fra Vibeke Høie!

{sponset omtale}

Jeg simpelthen elsker tegnestilen til Vibeke Høie, og har skrevet om de flotte fødselsbildene hun lager på Foreldremanualen tidligere.

Nå har hun kommet med et nytt sett illustrasjoner, som er helt perfekte for deg som vil gi bort en koselig og personlig julegave!

Ta en titt på alle de fine variantene du kan velge mellom inne i butikken hennes.

For dere som ikke kjenner til Vibeke fra før, kan jeg fortelle at hun har jobbet som illustratør i flere år og har jobbet for flere store magasiner i inn og utland.

Hun tar også på seg enkeltoppdrag for bedrifter og privatpersoner – se feks dette fantastiske bryllupsbildet som en heldig brud fikk i gave av sin nye ektemann!

 

P.S.; På bloggen til Vibeke kan du nå også laste ned gratis pakkelapper som du og barna kan fargelegge selv – superfine! Følg Vibeke på Facebook, så går du ikke glipp av fremtidige nyheter og gratisting! 🙂Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.  • Anna
    3. desember, 2011, 22:33

    Vibeke Høie er utrolig flink! Enig i at fødselsbildene er fantastisk flotte – helt unike!

    Hilsen Anna

    Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge