Ny gratis app for barn: Elleville Elfrid

Nå lanserer Kool Produktion, sammen med Rock Pocket Games, en ny gratis app for de aller minste – Elleville Elfrids puslespill.

Elleville Elfrid har blitt en favoritt hos mange barn, ikke rart da hun på mange måter er en slags moderne versjon av Pippi Langstrømpe.

Applikasjonen inneholder 8 enkle puslespill og en 7 minutters film om Elleville Elfrid. Spillet er tilpasset iPhone og iPad, og finnes på norsk, dansk og engelsk (den heter Ella Bella Puzzles på engelsk – om du må søke den opp).

Ingen tvil om at denne app’en falt godt i smak hos Foreldremanualens puslespill-ekspert (min fire årige sønn!). Puslespill med fargerike og morsomme illustrasjoner som han kjenner igjen fra Nrk Super er stor stas.

Et stort pluss at den er gratis – men vi kjøper gjerne en “fullversjon” app om den kommer senere. 8 puslespill er bra, men vi hadde gjerne ville hatt flere. ;-)

Det er tidligere utgitt 2 Elfrid apper; Elleville Elfrid (les vår omtale) og Elleville Elfrids vinterleker.

I begynnelsen av juli vil Elleville Elfrids første interaktive barnebok, Elleville Elfrids sommereventyr, bli lansert.

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , Barne apps, Elleville Elfrid, ,

Kategori: Apps for barn, Spill

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge