Ny konkurranse – vinn goodiebag!

Oppdatering: Denne konkurransene er nå avsluttet!

På gratismarkedet Barneloppis.no har vi nå lansert vår egen goodiebag som inneholder produktprøver og tilbud fra forskjellige samarbeidspartnere!

Selve bag’en er et svanemerket gjenbruksnett som er ypperlig å bruke på handleturen (har testet det selv – og det rommer MYE mer enn en vanlig plastpose + at den er veldig solid) eller til barnas skiftetøy på SFO/Barnehage!

Goodiebag’en inneholder bla en eske Jungelbrølvitaminer fra Gevita, smokk fra Navnesmokken.no,  tannbørste og tannkrem, produktprøver på diverse kremer, Gråtass puslespill, gavekort på tur med Barnas Båt fra Stena Line, m.m.

Vi gir bort 5 goodiebag’er!

 

For å være med i konkurransen må du gjøre følgende:

– Skriv et innlegg om Barneloppis.no på bloggen din hvor du linker til Barneloppis.no.

– Legg deretter igjen en kommentar på dette innlegget, med link til ditt eget innlegg.

 

5 vinnere vil få bag’en gratis tilsendt. Om du har lyst på goodiebag’en vår uten å delta i konkurransen, kan du bestille den her. Du betaler kun porto og emballasjekostnader på kr 119,-. Siste frist for å delta er 31. januar.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

5 kommentarer. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge