Ny nettside med barnehage-oversikt!


|


27. februar 2012


| 0 Kommentarer

Nå nærmer vi oss fristen for å søke om barnehageplass på hovedopptaket (1. mars!) og om du er en av de som er ute i siste liten vil vi gjerne tipse om en helt ny nettside – Barnehagevalg.no.

Dette er et nettsted som gjør det enkelt for deg å finne frem til en barnehage i ditt nærområde. Ved å søke på din adresse eller stedsnavn, får du opp aktuelle barnehager plassert på kartet. Herfra kan du klikke deg videre inn for å lese informasjon om barnehagen og å se gatebilder fra området.

Etter hovedopptaket vil du kunne se hvilke barnehager som fortsatt har ledige plasser.

Etterhvert vil du også kunne lese hvilke erfaringer andre foreldre har med de forskjellige barnehagene.

Dette er foreløpig en beta-versjon, så det mangler enda noe info om de forskjellige barnehagene. Bli derfor med på å hjelpe andre foreldre ved å klikke deg inn på ditt barns barnehage og legg igjen en kommentar med dine vurderinger!

 

Siden er opprettet av småbarnsfar og nettgründer Jens Ellingsson, som mener at denne nettjenesten har en berettiget plass i vårt nettsamfunn. Som han selv sier, så er det å finne barnehage et av de viktigste valgene vi gjør som foreldre.

Nå når vi faktisk nærmer oss full barnehagedekning i mange kommuner (mange steder er det til og med overskudd av barnehageplasser!) er man ikke lenger bare nødt til å “ta til takke med det man får” – men har mulighet til å innta en mer tradisjonell kunderolle med reelle valg.

Et supert tiltak synes vi! ?

Stikkord: , Barnehagedekning, , Foreldrenettsted, Ledige plasser, Oversikt

Kategori: Gode nettsteder, Smårolling / småskolebarn

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge