Ny norsk app for barn – Elleville Elfrid!

{sponset omtale}

Dere kjenner sikkert til Elleville Elfrid fra NRKSuper?

Fem år gamle Elfrid bor sammen med pappaen sin i en blokk. Hun er en positiv og kreativ liten jente som alltid finner finurlige løsninger på problemene hun havner opp i.

Nå kan barna treffe sin heltinne gjennom en ny norsk app for iPhone og iPad!

 

Vår mening om spillet:

Det er ikke akkurat et enormt utvalg av kvalitetsapp’er for norske barn, så vi ble veldig glade da vi ble bedt om å teste Elleville Elfrid appen. Testen ble gjennomført av minstemann på 3 år, eldstemann på 8 år og meg på 37 år – vi er alle godt erfarne iPhonebrukere.

Applikasjonen har ni ulike spill og aktiviteter, og de fleste har varierende vanskelighetsgrad. Man kan blant annet spille fotball sammen med Elfrids bestevenn Henrik, tegne sammen med pappaen til Elfrid, danse sammen med tvillingene eller gå på lekejakt i verkstedet til Johansen.

 

Minstemann syntes det var lett å manøvrere seg gjennom spillet, og han skjønte fort hvordan man velger vanskelighetsgrad. Etter en rask gjennomgang endte han opp med å spille puslespillene flere ganger – helt klart en favoritt hos ham.

Ellers hadde han til tider en ganske inngående dialog med Elfrid som har fortellerstemmen i spillet. 😉

 

Åtteåringen var i grunn ikke så innstilt på å teste spillet i det hele tatt. “Jeg liker ikke Elleville Elfrid!” var den klare beskjeden (det er mulig han føler seg litt for gammel for barnetvprogrammet?). Men et par sekunder ut i testen kom det kontant “Jeg tok visst feil – dette er kjempebra!”.

På spørsmål om hva det var som var bra, så var det grafikken han likte aller best. Ellers tror jeg nok han synes spillene var litt for lette for ham, men han hadde det gøy med å tulle med spillene og ikke gjøre det som egentlig var hensikten.

 

Selv synes jeg det er kjekt med spill jeg ikke har sett før, som fotballspillet og å jage bort insekter i fru Bergs hage. Jeg synes at applikasjonen har den rette balansen mellom tenke- og ferdighetsspill.

Synes også at det er interessant at Myrertoppen Barnehage i Oslo har vært med på å kvalitetetssikre spillet. Barn i alderen 3-6 år fikk lov å teste og ga tilbakemeldinger til produksjonsselskapet gjennom de forskjellige utviklingsstadiene.

Konklusjonen vår er at dette er et godt laget spill som nok passer best for de minste barna.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook


3 kommentarer. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge