Nytt gratis marked for salg av brukt og håndlaget barneutstyr!

Som faste lesere av Foreldremanualen sikkert vet, så er vi store tilhengere av gjenbruk.

 

Vi er derfor superstolte over å kunne presentere vårt nye nettsted Barneloppis.no som er Norges nye gratis marked for brukt og håndlaget barneutstyr!

Vi inviterer alle våre lesere til å registrere seg og begynne å legge ut annonser på Barneloppis. Det er helt gratis, og du kan legge ut så mange annonser du vil!

Finn frem leker ingen bruker lenger, utstyr som ligger og samler støv og ta sjansen på å endelig selge dine egne kreasjoner. Miljøet vil takke deg! :-)

Vi overvåker rubrikkannonsene og leter stadig etter godbiter som vi kan tipse om på Foreldremanualen.no og på Facebook. Dette betyr ekstra eksponering for deg som annonserer og ikke minst mange glade foreldre som får muligheten til å gjøre gode kjøp!

Her er noen av godbitene som ligger ute akkurat nå, men raska på – de kan forsvinne når som helst! ;-)

Glerup ulltøflerBabybunadSpisestol med elfantmønster

Fischer Price UroCupcake vinterjakkeRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , Bloggshop, , Bruktmarked, , Håndlaget, , Rubrikkmarked, Salgsmarked, Utstyr

Kategori: Barneklær, Familieøkonomi, Gjenbruk, Gode nettsteder

Kommentarer (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ellen sier:

    Utrolig bra!!! Gleder meg til å se hva dette utvikler seg til ;) Jeg skal definitivt bruke siden, både til salg og kjøp!

    Ellen

  2. camilla sier:

    det var nesten på tide;) Kjempe smart.. det tror jeg jammen jeg skal benytte meg av ved neste ryddesjau (typisk at jeg har hatt to ENORME rydderunder det siste halvåret da).

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge