Bursdagene kommer hvert eneste år, både for deg selv og for dine barn dersom du har noen. Når man blir nærmere 30 og 40 år, er gjerne bursdagene bare en årlig varsling om at man bare blir eldre. Når det gjelder barn er ofte bursdagen den beste dagen i året.

Så er det helt opp til enhver hvor mye penger man ønsker å legge i en bursdagsfeiring, men mange ønsker å lage en så bra bursdagsfest som overhodet mulig for sine barn. På den måten kan ungen med rette kalle bursdagen sin for «sin egen dag».

Lån uten sikkerhet til bursdagsfesten

I og med at det ikke eksisterer noen form for sikkerhet for en bursdagsfeiring, kan man tenke på regelen om at man skal låne penger for å investere og ikke for å bruke på konsum. En bursdagsfeiring er imidlertid en god investering for mange, og dessuten er det en relativt harmløs ting å ta opp et forbrukslån til. Dette kan man enkelt gjøre med god samvittighet.

Derfor kan et forbrukslån være det du trenger

Når du skal ta opp lån for å lage en flott bursdagsfeiring, trenger du gjerne ikke det største tilgjengelige beløpet. Dette bidrar til at nedbetalingstiden blir kort, renten blir lavere og totalkostnaden på lånet blir svært lavt.

Bursdager kan heldigvis være ganske forutsigbart økonomisk. Det er du som bestemmer hvor mange som skal få invitasjon, hva det skal stå på disse og hvordan disse skal formuleres.

Slik kan du beregne nøyaktig hvor mye penger du må bruke på hver enkelt gjest og alt annet som må betales for.

Rentene på et forbrukslån begynner å løpe så fort du mottar pengene på kontoen din, men disse rentene er likevel mye lavere enn på for eksempel kredittkort, dersom du vurderer et kredittkort for å finansiere festen.

Husk! Planlegger du å bruke god tid på å betale ned lånet, vil det være best å ta opp et forbrukslån kontra kredittkort.