Arkiv for kategorien Leker

Renovering av dukkehus er blitt et populært pusleprosjekt for mange. Her kommer litt inspirasjon til dere som liker en moderne interiørstil!

Dette ble pusset opp en mamma av et gammelt dukkehus hun selv hadde som liten. Synes det er gøy å se de gammeldagse møblene som faktisk er trendy i dag!

Hun har gjort om planløsningen i dukkehuset ved å fjerne en vegg, noe som gir ekstra høyde fra kjøkkenet og opp. Trappen har hun snudd slik at den vender utover.

Deretter malte hun alt hvitt, for å få et godt utgangspunkt når det skulle dekoreres!

To av veggene ble malt svarte, og på det nederste gulvet brukte hun svart dekorplast.

Ingen moderne kjøkken har overskap, og hun sagde derfor den gamle kjøkkeninredningen i to. Både i stua og på kjøkkenet kan vi se foto av de to små heldige jentene som eier dukkehuset. 🙂

Barbiedukke TV

Baderomsgulvet har fått stilige sjakkmønstrete “fliser”, som hun har laget ved å klippe ut svarte firkanter i dekorplast.

Baderomsinteriøret er gamle dukkehusmøbler som hun har malt svart.

Datteren var med å pynte dukkehuset, og bidro med et Hello Kitty bilde på soverommet. 🙂

Har du pusset opp et dukkehus? Ta kontakt! 🙂

Hvis du har lyst på et skikkelig prosjekt til våren, hva med å bygge et eget Mumitroll-lekehus? 😉

En familie i Sverige hadde nettopp å bygge lekehus som sommerprosjekt i fjor, og blogget om byggeprosessen underveis.

Tegningene til mumitroll-lekehuset ligger faktisk gratis ute på nett (Familien valgte å lage huset noe større enn målene på tegningen).

På den ene siden har de laget en utendørs vaskeplass.

Inne i huset: flott kjøkken med vegghyller og klassisk lekeovn fra Brio. Hvite prikker er et gjennomgående tema på gardiner, puter og leker.

Søte Mumitrollstoler fra den svenske produsenten Små Møbler.

Godt med plass under taket. Når barna blir større planlegger de å bygge et koselig loft med en stige opp.

Har du laget noe kreativt til barna? Ta kontakt!

Dette er noe for dere som liker design for barn og som vil ha noe lekkert på lekerommet!

Borgen er produsert og designet av svenske Smallroom. Firmaet spesialiserer seg på barnemøbler av høy kvalitet og utførelse, og deres visjon er å lage møbler som tiltaler både barn og voksne.

Det synes jeg de har klart med denne borgen – veldig stilren og vil nok kunne passe inn i de fleste hjem!

Borgen er 2 meter høy og er laget i formpresset MDF. Den plasseres i et hjørne og skrus fast i veggen. Stigen kan tas av for å forhindre at de minste barna kan klatre opp i et ubevoktet øyeblikk. 🙂

Borgen koster 5995 sek og kan sendes til Norge for 995 sek. 🙂

Et lite ballrom eller en tumleplass er kjekt å ha på lekerommet. Her er et tips fra Caroline som skriver bloggen Mina passioner.

Hun har satt et oppblåsbart badebasseng inne på ungenes lekerom og fylt det med en madrass og mange puter. Resultatet er en kosekrok, som også blir brukt til vilter lek. Barna elsker å ta fart og hoppe oppi bassenget!

I steden for puter kan man også fylle bassenget med baller og lage sitt eget ballhav.

Vil i den sammenhengen tipse om denne dragen med baller fra Micki. Den er et bærbart ballhav som tåler hard lek og som kan brukes som sitteplass. Morsom for de små!

Denne månedens tema her hos Foreldremanualen.no er barnebursdag, og i den forbindelse vil vi gjerne vise en helt suveren – og hjemmelaget – bursdagsgave!

Det hele startet med at Elin og familien var i et selskap. I nabohagen stod det et fantastisk flott lekeapparat – et piratskip i “full” størrelse. Sjørøverskuta falt særdeles godt i smak hos Elins lille pirat, og det ble fort klart hva som stod øverst på ønskelisten til bursdagen.

Dagen etter satte far og sønn i gang med bygging av skuta, og dette vindunderet ble ferdig på mindre enn en uke – akkurat i tide til piratens bursdagsfest!  🙂

Kaptein Sabeltann flagget vaier i toppen av masten!  😉

Tema for bursdagsfesten var vel temmelig gitt dette året, og skuta ble selvsagt veldig populær hos gjestene!

En av bursdagslekene gikk ut på å lete etter godteposene. Ved hjelp av et skattekart fant ungene frem til at de lå gjemt i sjørøverskutas egen skattekiste! En flott trekiste med hengelås og kode som kun kan åpnes av skipets kaptein. 😉

Har du noen gode bursdagstips du vil dele med våre lesere? Ta kontakt eller delta på månedens tema!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

« Eldre innlegg