Origami til barnerom og fest

Å lage ting i papir synes å være den nye “greien” på hobbybloggene i disse dager, vi ser alt fra papirvimpler og papirfigurer til hvordan man kan brette egne diamanter. Er du en av de som ser med beundring på alt dette vakre, men som ikke helt får det til selv?

 

Vel, her er løsningen for deg (oss!). Studio Ditte har laget fine gjør-det-selv sett for origami-amatører – et med roboter og et med små søte fuglekasser.

Hvert sett inneholder seks ark og instruksjoner. Man kan feks lage papirkjede til pynt på barnerommet, muffinspynt eller bruke de som fine bordkort til bursdagsselskapet.

 

Kjempefine, ikke sant?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , , , , , , Origami, Papirpynt,

Kategori: Bursdagsmoro, Hobby / DIY, Interiør

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. foldyouso sier:

    Artig! Veldig fan av ting laget av papir. Så fan at jeg startet en blogg om det…;) der kan man finne litt diy’s og inspirasjon, om man vil :) Bloggen heter http://www.foldyouso.com.

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge