Påskepynt for barn


|


11. april 2014

Trenger familien litt å pusle med i påska? Her kommer tips til fin påskepynt du kan lage sammen med barn.

bordkort påske lam lage selv diy

Påskelam-bordkort

Hvor søtt er ikke dette lammet? Lammet fungerer som et bordkort og er satt sammen av bomullspinner, papp og klesklyper (Les og se flere bilder om hvordan du lager det inne hos Kreativ med ungene.)

Kjempefin pynt som garantert vil få gjestene til å smile under påskemiddagen!

lyslykter med silkepapir

 

Lyslykter

Disse lyktene er laget av Jannicke og hennes små (dette er påskepynt som også de minste barna klarer å lage). Lysglassene er laget av syltetøyglass og silkepapir.

Barna kan lime på papiret slik de selv ønsker og så kan en voksen “glasere” glasset med flytende lim etterpå (slik at man får en blank overflate). Pynt med sløyfe eller piperenser og pytt telys oppi.

håndavtrykk hane lage selv kort

Håndavtrykk-haner

Dette tipset kommer også fra Jannicke. Håndavtrykk-hanene kan enten lages som bilder, eller små kort som man kan gi bort til familie og venner.

Fremgangsmåten er enkel: La barna få sette sine håndavtrykk på hvert sitt stykke kartong. Når dette har tørket, kan man lime på øyne og nebb (slike små bevegelige øyne kan blant annet kjøpes hos Panduro)

De største barna kan også tegne på hanekam og bein om de ønsker det.

pia wallen diy potettrykk

 

Moderne duk med potettrykk

Digger du Pia Wallén og hennes lett gjenkjennelige “cross” design? Det gjør Julie som skriver bloggen Nydelig Flott. Dette inspirerte henne til å finne frem en hobbyaktivitet fra sin egen barndom – nemlig potettrykk.

Resultatet er en superfin liten påskeduk som er lett for barna å lage og som passer helt inn med dagens interiørtrend. ?

 

 

Lyst på mer påske-moro? Se flere tips her:

 

Stikkord: , , , , , , , ,

Kategori: Hobby / DIY, Påske

Kommentarer er stengt.