Personlige julekort og klistremerker


|


19. november 2012


| 7 Kommentarer

Har du bestilt årets julekort?

Å sende ut personlige julekort er en koselig tradisjon, det er alltid så kjekt å se foto av hvordan barna (og foreldrene!) har endret seg siden sist.

Noen er kløppere på å designe fine julekort selv, men det er også mange muligheter for oss som ikke har de største ferdighetene når det gjelder bilderedigering. Du kjenner sikkert til at du kan bestille julekort gjennom de største fotoforretningene, men det finnes mange andre gode nettsteder hvor du kan få ditt foto i en ferdig designet mal – men som allikevel får kortet til å se personlig ut.

Via Gizmolina ble vi tipset disse kortene fra svenske Petrified in pink. Jeg synes i utgangspunktet at prisen kanskje er litt stiv, men pris per kort blir rimeligere desto flere kort du bestiller. Og tatt i betraktning av størrelsen og at du selvsagt kan trekke fra ca. 15 %  p.g.a. valutaforskjellen, så blir det kanskje ikke så ille allikevel.

Julemerker til konvoluttene

Hvis du har lyst til å gjøre konvoluttene litt mer personlig, kan du også bestille klistremerker med familienavnet ditt på. Veldig fine, og forholdsvis rimelige prismessig synes jeg. ?

Har du laget et fint julekort? Tips oss gjerne!

.

Flere julekort tips:

Stikkord: , , ,

Kategori: Jul

Kommentarer (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Gladmamma sier:

  Nydelig! Selv har jeg blitt glad i Nfoto når julekortene skal lages. Jeg har brukt dem i mange år, og har på den måten klart å unngå å ha samme design som andre. Men nå har jo Nfoto karret seg opp i markedet, så jeg er spent på årets kort, vil de skille seg like mye ut…? ?

  My recent post Gourmet barn

 2. Nennes sier:

  Så fine julekort, er så kos med julekort.

  Har nytt tema hvert år ?

  Så nå får jeg vri de små grå….

  Skal ta bilder til helgen tenker jeg!

  Ha en fin dag.

 3. Flotte kort sier:

  Jeg har julekort som kan printes ut gratis på bloggen! Mange forskjellige design. Både forside og innsiden av kortet! Bare å lime inn ønsket bilde på innsiden. Da er det bare en printer og noen tykke ark man trenger;)

  Besøk meg gjerne:)

  http://flottekort.blogspot.no

  Mvh Christel

  My recent post GRATULERER MED DAGEN TIL GUTT

 4. Gunhild sier:

  Hei! Eg har så lyst til å bestille slike klistremerker, men kan ikkje finne dei i nettbutikken du skriv om!! Kan du hjelpe?

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge