Planlegg sommerferien i god tid!


|


20. desember 2012

 

Sommeren kommer fortere enn du tror

Foreløpig har de fleste nok med jul-, vinter-  og påskeferie, og tenker ikke så mye på sommerferien. Sommeren er jo mange måneder frem i tid….

Men hvis du begynner å sjekke flybilletter og hotell, vil du allerede nå se at mange har tenkt helt frem til neste sommer. Så det kan være lurt å starte planleggingen allerede nå, dersom du har tenkt å reise til varmere strøk eller bare trenger flybilletter til Lofoten eller Legoland.

 

 

Lurt å starte tidlig!

Dyreparken i Kristiansand er en av stedene hvor det lønner seg å være tidlig ute. Med en gang billettene ble lagt ut for salg, bestilte vi showbilletter, hotellrom i Abra Havn og frokost med Langemann. Dermed fikk vi førstevalg både på showet, dato og plassering. Men vi var litt for sent ute til å få rommet til Langemann, det var allerede booket.

Vi var uansett godt fornøyd med det vi fikk, blant annet at vi fikk sitte på første rad under frokosten. Dere kan tenke dere at det var en stor opplevelse for en liten tass når han fikk spise frokost med selveste Langemann – helten over alle helter! Det kan anbefales, men du bør bestille billetter allerede nå.

LES OGSÅ: Abra Havn – Norges beste temahotell for familier?

 

Spar penger også i fellesferien

Med barn i skolepliktig alder, og pålagt ferie  i juli, så kan ferien fort bli dyr. Vi har derfor valgt å booke både fly og hotell på egenhånd og har spart mange tusener på det. I tillegg har jeg sjekket ut Kupongkoder.com.

Her sparte jeg noen hundrelapper til på flybilletter og jeg fikk rabatt på inngangsbillettene til Tusenfryd i sommer. Så sjekk ut den siden og se om du kan spare noe på din ferie.

Gratis billetter til Legoland

Mange gir også bort gratis inngangsbilletter. Vi besøkte Legoland i sommer, men barnebillettene fikk vi gratis fra Hjem-is bilen. Men jeg så de også på flere ulike matvarer (Donald-bladene har også hatt gratis-biletter til Legoland tidligere), så det er lurt å følge med til våren. Da blir turen billigere, og du slipper å stå i billettkø når du kommer i parken.

Det var noen av mine tips til en god ferieplanlegging og for å sikre at du får oppleve akkurat det du drømmer om for neste sommer. Om du har noen tips, del de gjerne med oss! ?

 

Stikkord: Abra Havn, Danmarksferie, Dyreparken, , , , Inngangsbilletter, Kaptein Sabeltann, , Norgesferie, , , ,

Kategori: Familieøkonomi, Reise med barn, Smårolling / småskolebarn

Kommentarer er stengt.