Populær trend: Smykker med barnas navn


|


11. juni 2013


| 3 Kommentarer

Gavetips til foreldre

Har du fått med deg den nye trenden innen personlige smykker? Etsy, en amerikansk nettside for uavhengige butikker, har lenge hatt flere aktører som har tilbudt ulike former for personlige smykker.

Det hotteste for øyeblikket er enten et kjede med forbokstaven i ditt, din kjæres eller barnas navn, eller rett og slett navnene stanset inn i en liten plate.

an-magritt2

Nå er det flere aktører som har begynt å tilby dette siste her i Norge, for eksempel Sara og  An-Magritt Moen.  Mulighetene er mange og om du ønsker ett eller flere navn er egentlig opp til deg. Og ønsker du deg noe helt annet skrevet er det jo bare fantasien som setter grenser.

an-magrit

Flere bloggere har allerede kastet seg på trenden, blant annet har Manuela bak bloggen Mrs. Hardy laget et fint smykke med navnene til sine tre barn. I tillegg er dette jo kjempefine gaver, for eksempel til en nybakt mamma eller i bursdagsgave. Kunne absolutt tenke meg noe sånt selv.

Hva med deg? Hvilken variant liker du best?

sarajewlery

Bildene er hentet fra An-Magrit (1 og 2) og Sara (3) sin nettbutikk.

Stikkord: , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategori: Gavetips

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Kjempefine smykker, kunne absolutt tenkt meg et smykke som det første:)

    Hegeslilleboble sitt siste blogginnlegg..Tur til Holtaheia

  2. Rita sier:

    Jeg elsker denne trenden med å ha navnene eller initialene til sine kjære rundt halsen eller armen. Innimellom lager jeg denne typen smykker, gjerne kombinasjonen navn, hjerter og engler. Her er noen eksempler: http://bymerika.blogspot.no/p/handstemplede-smykker.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


CommentLuv badge