Praktisk startpakke

Gro sammen med sin vakre datter Nora Isabel

Hva er det mest nødvendige?

Når du er gravid oppdager du raskt at du er en ettertraktet kunde. Det finnes nesten ingen begrensninger når det gjelder smarte duppeditter til nyfødte, og det er lett å gå seg vill i jungelen av småbarnsprodukter.

Da Gro Emblemsvåg ventet barn, følte hun som så mange andre vordene foreldre at det er fryktelig mye å sette seg inn i. Hun fikk mange tips om saker hun “måtte ha”, men synes ikke selv alt hørtes like nødvendig ut. “Med begrenset økonomi, ønsket jeg ikke å kjøpe alt mulig som kunne være kjekt å ha – bare det viktigste” sier Gro. “Jeg dro til de store butikkene som så mange gjør, og ble helt overveldet av alt som finnes av babyutstyr”.

Typiske spørsmål mange førstegangs foreldre lurer på er – hva slags størrelse må det være på sengetøyet? – Skal babyen ha dyne eller bare teppe på sommeren? – Trenger babyen pute? – Hvilke kluter er bra?

Som høygravid ble Gro sliten bare av tanken på å skulle lete frem de beste tingene i butikkene “Jeg tenkte at det hadde vært fint om man bare kunne gå inn i en butikk og få kjøpt en ferdig pakke med det aller mest nødvendige som man trenger for å stelle babyen, og til babyens seng. Og tenk så fint om pakken også hadde en gunstig pris!”

Lagde egen startpakke for nyfødte

Nå er denne pakken blitt en realitet. Gro driver nettbutikken goyAgoy.no og har samlet sammen de produktene hun mener er  aller mest nødvendig i starten. Prisen for settet er veldig bra, da du ved å kjøpe alt samlet vil få produktene 10% rimeligere enn det vil være å kjøpe alt separat.

“Selvsagt er pakken basert på min egen erfaring av hva som er mest nødvendig.” sier Gro. “Jeg valgte f.eks. å holde badekar utenom, selv om det er helt nødvendig. Dette fordi det kan være en ting som folk arver eller allerede har, eller kjøper brukt.” Om du ikke er så heldig at du arver et lite badekar eller badebalje, tipser hun om et veldig bra badekar som heter Flexi-bath som snart også vil være å få kjøpt i nettbutikken goyAgoy.no.

Dette inneholder startpakken:

 • Stellematte, 1 stk.
 • Dyne str.65×80, passer i vugge, sprinkelseng og barnevogn, 1 stk. (NB!Det er ikke pute med)
 • Sengesett str. 65×80, dyne og putetrekk, 1 stk.
 • Jerseylaken, 1 stk.
 • Plastunderlag/tisselaken, 1 stk.
 • Badehåndkle i frotté med hette, 1 stk.
 • Gaskluter/gulpekluter, 5 stk.
 • Vaskekluter, tynne (av gas), 5 stk.
 • Flanellkluter, 2 stk.
 • Siklesmekker av frotté, 3 stk.
 • Helseteppe, 1 stk.
 • Nesesuger, 1 stk.
 • Manikyrsett (saks, negleklipper og neglefil), 1 stk.

Stellematte med marsboermønster fra SillyU

I tillegg har du noen valgmuligheter;

Alt i pakken er i nøytrale farger (hvitt/creme), bortsett fra stellemattene fra SillyU som har mønster og litt farger. Det er noen ting man kan bytte ut til andre farger, og ønsker du andre endringer så er de fleksible på dette. Produktene er nøye utvalgt og alt er i 100% bomull, og leveres fra norske og danske leverandører.

Du får også med en valgfri clipsfigur til barnevogn! Hele startpakken får du til en rabattert pris som er 10% billigere enn å kjøpe tingene separat. Prisen er kr 1900,- og pakken kan kjøpes ved å klikke her!

.

Hva er dine erfaringer når det gjelder babyutstyr? Gjorde du noen kjøp du angrer på?

 Denne omtalen er sponsetRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: Babyutstyr, Clipsfigur, , goyagoy, Gravide, Nesesuger, Startpakke, Stellematte,

Kategori: Baby, Gravid, Utstyr

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge