Arkiv for kategorien Utstyr

Vi valgte å gå på babysvømming da vi fikk førstemann. Dette var noe som vi kunne gjøre sammen og som vi håpte at sønnen vår ville ha glede av senere. For det å kunne svømme er jo en fordel. Etter å ha mistet en badekåpe, fått forbyttet et håndkle og glemt igjen et par andre ting, kom vi til at alt som vi tar med, må merkes.

Foto: Scandinavian life

Vi bestilte derfor håndklær til hele familien med navn. Dermed er det ikke mulig for noen å ta feil. Håndklærne var også i god kvalitet, og de er fortsatt i bruk og omtrent like fine etter snart fem års bruk, og nesten ukentlig i vaskemaskinen, store deler av året.

Foto: Koziol

I barselgave fikk jeg denne kjekke vesken fra Koziol. Den er i plastikk og helt super å ha med seg både på stranda og i svømmehallen. Den kan du ha med inn i dusjen uten at det som ligger oppi blir vått (ja ikke i dusjen da…), og du kan legge alt det våte oppi, uten at fuktigheten trekker ut.

Jeg har selv gitt den til andre i barselgave, da jeg syns den er utrolig praktisk. Og i sommer fikk jeg en til av en venninne, i en nydelig lilla farge, så nå har jeg to. Og de brukes flittig. Finnes bla på Ting i Oslo.

De andre tingene vi har med i svømmehallen er nå merket med navnlapper enten strøket på badebuksene eller klistret på såpe, veske etc. For det er lett å ta feil, når det går litt fort og alle bare vil hjem etter endt bading 🙂

{sponset innlegg}

Hurlumhei er en butikk i Volda med godt utvalg av alt du trenger til barna i deres første leveår. Som seg hør og bør har de også en nettbutikk 🙂

De har klær fra kjente merker som Katvig, Ida T og Ej Sikke Lej

Lekker stelleveske, som fint kan brukes som vanlig veske også. Hurlumhei har praktisk utstyr til reisen, f.eks sammenleggbar trappegrind og senghest i tillegg til bilstoler.

 

Leker og spill har de også mye av, som dette koselige tre på rad spillet med brikker formet som sauer.

 

bloggen deres kan du følge med på nyheter, tilbud, konkurranser etc.

Det er vel ikke for tidlig å tenke på årets badeferie? 😉  Synes disse armringene fra j.i.p. var litt tøffe!

Englevinger og haifinner!

Vi hadde for litt siden en uformell kåring på Facebooksiden vår om hvilke Ikea produkter for barn vi liker best, og en av favorittene ble Ikeas Antilop barnestol.

Den er utrolig praktisk, men etter så mange år er den kanskje litt kjedelig i designet? En som syntes det er Isabella som skriver bloggen Rusta upp. Hun er en utrolig kreativ dame som vi har skrevet om tidligere i forbindelse med et av hennes flotte barnerom.

Armert med dekoplast og sprittusj tok hun for seg Ikeas populære barnestol, og gjorde den enda mer attraktiv for de små. Her er kjente figurer som Barbabok, Barbapapa, Lille spøkelset Laban og en stol fikk tidsriktige hvite skyer.

En artig idé som lett kan kopieres, og om du gjør det må du selvsagt sladre til oss. 😉

Sjekk disse morsomme porselensfatene!

De er laget av den tyske designeren Anne Lorenz og er en del av hennes serie som heter Sandkastenliebe/sandkassekjærlighet. Det er vel ganske innlysende hvor det navnet kommer fra – sønnen min har en sandkasseleke som er helt lik den på bildet over! 😉

Formene er ikke bare beregnet for barn, de er også fine til å servere snacks og frukt i!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

« Eldre innlegg