Project Life: Smart organisering av familiefoto

Enkel sortering

Project Life  handler om å få bilder i album på ein rask og enkel måte. Då Becky Higgins, for nokre år sidan, innsåg at ho trong ein enklare måte å få bildene sine i album så utvikla ho denne raske, dekorative metoden.

Man trenger kun eit album, plastlommer, eit sett med PL kort, bilder og ein penn til å skrive med.

Alt dette (bortsett fra bildene ) har Becky Higgins i sortimentet sitt, og dei siste åra er det også mange andre papirhobby-produsenter som lager liknande kort og utstyr. Eit norsk navn på dette kan vere lommescrapping, og det har blitt meir og meir populært her til lands sidan produktene no også er å få kjøpt her i Norge. Eg kjøper ofte mine produkt hos nettbutikkene Bikuben og Hobbykunst, men dei finnes også i andre butikker.

Tidsbesparende metode

Eg la min elsk på denne metoden i 2011. Eg var overvelda over alle bildene eg hadde liggande på dataen og som eg aldri fekk framkalla. Det tok tid å lime bilder i album, og det tok tid å lage fotobøker på nettet. Det tar fortsatt litt tid å framkalle bilder, men når dei først er komt i hus så er det fort gjort å sette inn i album på denne måten.

Først set eg inni alle bildene, deretter går eg gjennom albumet og skriv inn teksten eg vil ha med, og til slutt fyller eg dei tomme lommene med pyntekorta som følger med i kort-settene.

I denne videoen blir Project Life forklart på ein god måte:

Eg blei nylig bedt om å vere med på ein norsk blogg som handler om dette: Project Life Norge. I denne bloggen legg vi ut inspirasjon, og også konkurranser der premiene er Project Life produkt. Eg har også skreve ein del om Project Life på min eigen blogg.

Og enda meir inspirasjon og ideer kan du finne på Becky Higgins eiga Project Life side.


Stikkord: becky higgins, , , fotoalbum, , project life, Scrapbooking, scrapping

Kategori: Foto, Hobby / DIY

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge