Rask og koselig julegave i siste liten!


|


20. desember 2011


| 6 Kommentarer

Jeg så disse søte glassene med ferdigblandet kjeksoppskrift hos Bakerella og tenkte at dette er en perfekt julegave til noen som har alt, eller dersom man er på budsjett. :-)

Glassene kan selvsagt lages med forskjellige typer kjeks, og kanskje med røde og grønne Nonstop og julestoff på toppen?

Denne gaven kan for eksempel gis bort med en kjempekul hilsen fra småen til tante: “Til tante, fra Småen. Jeg har lyst til å komme og bake sammen deg!”

Herlig dekorativt og enkelt!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anne-Lise {alfabetika}

Anne-Lise er illustratør og designer, og bor sammen med mannen like utenfor Paris.Hun er hekta på interiørdesign og vintageshopping, og fra sitt eget lille hjemmestudio driver hun med illustrasjon og design. Resultatet er pedagogiske og dekorative trykk for for barn kalt Alfabetika til salgs i eplabutikken hennes.

Mine innlegg – Mitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , , Hjemmelaget gave, , Kjeksoppskrift, Norgesglass

Kategori: Gavetips, Mat for familien

Kommentarer (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Cowgirl Cookies | Familien Nordbye-Antonsen | 21. desember 2011
 1. Super ide. Vi diskuterte nettopp hva vi gjør 2. januar når vi skal tilbake på jobb mens skole/SFO er stengt….Vi gir selvfølgelig mormor noe sånt som dette fra det søte barnebarnet, inkludert forslag om bakedag.

 2. Elie sier:

  Så dette betyr hva? Finnes det en butikk i Oslo eller omegn eller er det faktisk slik at dersom jeg legger inn bestilling nå, så får jeg disse i posten innen fredag? Seriøst?

  • Karimette sier:

   Hei Elie!

   Tanken her er at man kan finne en oppskrift på kjeks, og putte alle ingrediensene sammen i et feks Norgesglass. Oppskriften kan limes på glasset, eller legges ved. :-)

 3. Therese sier:

  Dette er kjempefine gaver. Jeg lagde opp en del sånne til jul, og de ble svært godt mottatt. Eneste ulempen er at de, i følge de som fikk sånne av oss i år, er aaalt for fine til å bruke opp. ;-)

  Her er mine: http://theresesverden.com/2011/12/25/gavetips/

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge