Reise med barn: Eventyrslandet Kinnekulle!

Sommerland i Skara er nok godt kjent for mange nordmenn, men nå har Skara-området i Sverige fått en ny flott park for familien.

Eventyrslandet Kinnekulle, som ligger litt nord for Skara, ble åpnet i juli i år og er et friskt tilskudd til typiske familieparker!

Her er det lagt vekt på fysiske aktiviteter, og har en rekke spennende attraksjoner som vi ikke har sett andre steder!

 

Et høydepunkt for sønnen min på 7 år og hans fetter på 10, var å “gå på vannet” ved å være inni disse oppblåsbare ballene!

En annen favoritt blant de eldste ungene var å kjøre firhjuling! Aldersgrensen på denne aktiviteten var 5 år, noe vi synes var litt lavt da de hadde høyt tempo!

En av de største attraksjonene er Big Jump – dødshoppet! Her hopper man rett og slett ned på en gedigen oppblåsbar madrass fra to forskjellige høyder – 6 meter og 10 meter.

Hoppet er i realiteten ikke så høyt, da antall meter er regnet fra bakken og ikke fra toppen av madrassen. Men det er uansett et skikkelig adrenalinkick å stå på toppen av ti meteren og ikke se madrassen under seg! (man må forøvrig være over 140 cm for å hoppe fra 6 meter og 15 år for å hoppe fra 10 meter)

De små satte mest pris på de elektriske bilene og å leke i den store borgen, samt området med hoppeslott!

En ting vi voksne likte godt med denne parken at den var akkurat passe stor og oversiktlig. Noe som er en fordel for oss som var 4 voksne og 6 barn i alderen 10-3 år!

Et annet stort pluss var kafe/restaurant området, som er koselig med svært rimelige matpriser. I hvilken norsk familiepark kan man feks kjøpe lunchbuffe til kun kr 65?!

I tillegg har de et godt utvalg aktiviteter både for de eldste og de minste barna. Alle ungene var enige om at turen hit var den beste i hele ferien! 🙂

Ta en titt på bildekarusellen under for å se alle de andre morsomme aktivitetene man finner på Eventyrslandet i Kinnekulle!

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 7 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

4 kommentarer. » Legg til din også. • Hilde Moholt
  13. august, 2011, 20:18

  Så herlig ut. Tusen takk for at du delte dette og de fine bildene ♥

  God helg!

  My recent post Lyst på et nytt smykke – helt gratis?

  Svar


 • wendysinfamile
  13. august, 2011, 21:58

  Der så det jammen flott ut, om noen år er det nok en mulighet for at vi og vil besøke Kinnekulle !!

  Takk for titten..

  My recent post Kongsberg !!

  Svar


 • kvinnse
  13. august, 2011, 22:47

  det så jo kjempe gøy ut. Vi vat forøvrig på daftø camping i Sverige, en lang helg. Det kan også anbefales. Såå masse gøy for barna!! Eget eventyrland har det kommet med masse klatrestativ og div.. Anbefaler også det stedet. Billig var det også der. Hvorfor kan det ikke være slike matpriser i Norge?? Da kan man faktisk spise ute med god samvittighet!!

  Svar


  • Karimette
   14. august, 2011, 10:30

   Helt enig! 🙂

   Takk for tipset om Daftø camping. Har ikke campet noe særlig, men har inntrykk av at også campingplassene i Sverige har et generelt bedre tilbud til barnefamilier enn her i Norge? Skjønner ikke hvorfor de får det til og ikke oss.. 😉

   Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.