Reverock

Årets Reverock festival går av stabelen 13. september på Sæteren gård i Bærumsmarka. Dette blir en kjempefestlig dag for hele familien. Konfransier er Kåre Magnus Bergh fra NRK barne-tv, og på scenen får vi se Mikkel og Reverockerne, TheBlack Sheeps, Lotta, Gråtass og Lyriaka.

I tillegg er det annen moro som multimediashow og klovnen Knerten.

For de som vil er det også mulighet for å ta med seg telt å komme kvelden i forveien. Da blir det musikk rundt bålet og god stemning.

Arrangører for denne festivalen er Barnas Turlag DNT Oslo og Omegn og Lyriaka. Det kan sikkert lønne seg å forhåndsbestille billetter.Foto: Derek ArridgeRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Toril {foreldremanualen}

Toril er gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en travel mamma til tre små barn – to jenter og en liten gutt. Toril elsker å reise, se film, være med barna sine, gå på kafe, ligge på sofaen, spille fotball, bade i sjøen, spille TP, drikke vin på balkongen og andre små og store gleder i hverdagen.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?
Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge