Rive Rolf – Ny stor animasjonsfilm fra Disney


Karimette {foreldremanualen} |


5. februar 2013


| 0 Kommentarer

Kinofilm for dataspill-generasjonen

Den 8. februar har animasjonsfilmen “Rive Rolf” Norgespremiere, og sønnen min har hatt nedtelling. Han er ni år gammel og helt i målgruppen for denne filmen, som har syv års aldersgrense. Men det spørs om ikke unge voksne vil ha minst like stor - om ikke mer - glede av denne filmen hvor handlingen baserer seg på mange spillkarakterer fra åtti- og nittitallet.

Filmen handler om Rive Rolf som er en skurk i et videospill, men som egentlig lengter etter å bli elsket. Når et moderne skytespill kommer med den beintøffe Sersjant Calhoun, ser Rolf det som sin mulighet til å oppnå heltemot og lykke. Han lurer seg inn i spillet med en enkel plan; å vinne en medalje, men ødelegger snart alt, og ved et uhell slipper han løs en dødelig fiende som truer alle spill på arkaden…

Filmen lanseres i originalversjon i tillegg til norske stemmer i både 2D og 3D. Asgeir Borgemoen og Sigrid Bonde Tusvik er to av skuespillerne som har stemmene i den norske versjonen. Vi gleder oss!

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innlegg - Mitt nettsted

Følg meg:

Stikkord: , , , , , ,

Kategori: Film, Store skolebarn / tenåringer

Legg igjen en kommentar