Romantisk jenterom

I forbindelse med at vi har Barnerom som månedens tema, fikk vi en forespørsel om å finne barnerom-inspirasjon til dere med eldre barn.

Det er stor stas for oss at vi også har lesere med større barn (det blir naturlig nok mye småbarnsfokus, siden det er det vi har selv!), og som takk har vi funnet frem til et nydelig jenterom som vi håper vil falle i smak!

Dette nyoppussede rommet tilhører ei jente på ni år, som er lykkelig over å ha fått en mer voksen stil på jenterommet!

Rommet er holdt i nøytrale farger med duse innslag. Det er også preget av gjenbruk – både leksebordet og nattbordet er gamle bruktfunn.

Et av kravene hun hadde til rommet sitt, var at det måtte ha lysekrone i taket! Noe som gir flott stemningslys og er prikken over i’en for å skape en romantisk stil. Seng er fra Skeidar.

Søte innredningstedaljer (bokstavelig talt!)

Koselig med dekor på sengen, teksten betyr “Søte drømmer”.

Perle-kleshenger fra Tante Bruun og blomsterkrokene kommer fra butikken EmmasVerden på Sunnmøre.

Kjøpmannsdisken er en overlevning fra nitti tallet, som har fått nytt liv med et strøk maling. Vindusrammen fant de i fjæra, og med hønsenetting bak fungerer den som oppslagstavle. Nydelig og kreativt!

Mot veggen står en gammel dør som de hentet ut fra en røykestue for noen år tilbake. Den fungerer som dekorativt oppheng for de fineste klærne og smykker.


Hvis du liker denne stilen, bør du ta en titt på resten av huset til Elin – som imponerer med sitt flotte og gjennomførte hus! Tusen takk for at vi fikk vise frem bildene dine her! 🙂Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

12 kommentarer. » Legg til din også. • Anonymous
  24. januar, 2010, 18:39

  Vakkert, vakkert! Takk for all inspirasjon. Har bladd meg gjennom alle interiør innleggene deres nå, og er veldig imponert over alle de fine barnerommene som finnes.

  Svar


 • Mamma og mer
  24. januar, 2010, 19:27

  Nydelig rom! Jeg har full forståelse for kravet om lysekrone – selv jakter jeg etter den perfekte lysekronen til pikerommet. Det kommer til å passe perfekt til fisketapen.

  Karimette og Toril, jeg har en award til dere! Kom og se: http://mammaogmer.no/2010/01/20/en-award/

  Svar


 • Barbros lille atelier
  24. januar, 2010, 21:32

  Utrolig flott, og veldig inspirerende nå når vi skal pusse opp barnerommet. Er en ivrig tilhenger av gjenbruk, så jeg synes det er supert at det fokuseres litt på det og i forbindelse med oppussing.

  Tusen takk for hyggelig hilsen!

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  24. januar, 2010, 21:38

  Tusen takk for det Anonym!

  Barbro: Helt enig – gjenbruk er bra! 😀

  Svar


 • Lise ♥
  24. januar, 2010, 22:56

  Dette var et NYDELIG barnerom!! Takk for inspirerende bilder.

  Svar


 • Hjemmefruen
  24. januar, 2010, 23:14

  Jeg bestiller et stykk slik rom, må finne en plass å ha det på lager da – Lisa Sofie er bare 6 måneder, men mamma kunne jo bruke det:-) Bestillingen av rommet er iallefall sendt og jeg håper å få det i posten i løpet av uken….:-)

  Nydelig!!

  Svar


 • nne
  25. januar, 2010, 10:13

  Utrolig vakkert rom, og vakre bilder tatt av mi vakre venninne, Elin!!! Resten av huset er akkurat like fint. Hun inspirerer meg veldig mye. Så har du ikke tatt en titt på bloggen hennes, er det absolutt å anbefale!!

  nne

  Svar


 • Ellen
  25. januar, 2010, 13:11

  Takk for ungdomsrommet. Har vist det frem til min datter på 12. Det eneste hun likte var det lille pianoet… Hun vil ikke ha så mye hvitt, hun er da en rockejente må vite. Trange tights og sorte topper..
  Bare hun ikke begynner med sort kajal… som sin mor….(når jeg var fjortis)… sorte klær kan jeg leve med.. eplet faller ikke langt fra stammen tydeligvis…

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  25. januar, 2010, 19:27

  Ellen: knis… Ja, det er ikke alltid like lett å finne noe som passer både mor og datter i den alderen! 😉 Svært få som har blogger hvor alt er svart egentlig, men skal se hva jeg finner! 😀

  Svar


 • Anne Mai
  26. januar, 2010, 15:56

  Gu så lekkert det var med den gamle vindusramma med hønsenetting bak 🙂

  Svar


 • Karen Marie
  27. januar, 2010, 16:13

  http://ninasgaleverden.blogspot.com/

  lest den? Hun har innredet huset i omtrent samme stil 🙂 Kjempefint!

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  28. januar, 2010, 10:15

  Takk for bloggtips Karen! 😀

  Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.