Ser du hvem dette skal forestille?


|


10. april 2014


| 0 Kommentarer
duplo kreasjoner

Klarer du å se hvem dette skal forestille? Svarene står helt nederst på siden.

Liker du å bygge Lego eller Duplo sammen med ungene dine? En som har tatt Duplo-byggingen lengre enn de fleste foreldre er Bjørn-Magne Stuestøl.

Under navnet Duplobuilder på Instagram, imponerer han stadig med sine fantasifulle kreasjoner.

Da Bjørn-Magne Stuestøl var hjemme i pappapermisjon med lille Felix i fjor, opplevde han som så mange andre foreldre at det var lett å bli litt små-skrullete av bare å være i babymodus.

Løsningen ble å hente frem Duploen, som en aktivitet som far og sønn kunne kose seg med sammen. – Han begynte å kaste dem litt rundt, så jeg startet så smått å bygge litt selv mens han krabbet i sirkler rundt meg, forteller Bjørn-Magne.

duplo lego figurer

Bygger med popkulturelle referanser

I starten bygde Bjørn-Magne hus og pyramider, men etterhvert slo det ham at det kanskje var morsommere med mer utfordrende kreasjoner.

– Det var jo ingenting som tilsa at jeg måtte lage kjedelige standard konstruksjoner som alle andre, så jeg begynte å leke litt med alternative ting å bygge, forteller han. – Gjerne med popkulturelle referanser, det er viktig å starte opplæringen tidlig, legger han til spøkefullt. 

duplo lego kreasjoner figurer

Mission accomplished!

I dag er Felix nesten to år gammel og elsker å leke med Duplo. Favorittene er figurene fra Jake og Drømmeland. – I begynnelsen var han mest interessert i å rive det jeg bygde i Duplo – så klart, sier Bjørn-Magne.

– Men det siste halve året har det blitt veldig stas å leke med det jeg bygger til ham. Han har også begynt å bli glad i å bygge sine egne ting, da gjerne høye tårn – så det er tydelig at Duplo-gleden har smittet over. Mission accomplished!

Ta en titt på bildene inne hos Duplobuilder og la deg inspirere av alt det morsomme man kan lage med Duplo og en god dose fantasi!

Svar på hvem figurene forestiller: A-Team, Swedish Chef, Forrest Gump, Isaac Newton, Kaptein Krok og Peter Pan, Frankenstein.

P.S. Snart kommer det en kjempefin Duplo-giveaway her på Foreldremanualen. Sørg for å følge oss på Facebook slik at du ikke går glipp av den!

Stikkord: , duplobuilder, , , , Lek, Pappa

Kategori: Innelek, Inspirerende foreldre, Leker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


CommentLuv badge