Sixx Design – en familiebedrift utenom det vanlige!

Da jeg første gang hørte om Sixx Design, ble jeg umiddelbart veldig fasinert! Det amerikanske ekteparet Robert og Cortney Novogratz lever av å være såkalte “house flippers” dvs at de pusser opp hjem og selger de videre med profitt.

Dette dreier seg ikke om små oppussingsobjekter på landsbygda i USA, her er det snakk om gedigne, eksklusive hjem på Manhattan. Det er det forsåvidt flere som gjør – men det som skiller ekteparet fra alle andre – er at de også har hele syv barn under tolv år! (Navnet Sixx Design kommer av at de inntil helt nylig hadde seks barn, minstemann er bare et par måneder gammel…).

Familien har flyttet mye, da de også har bodd i husene de har renovert. De er ikke redd for å la barna leke og herje rundt kunst og designmøbler til tusenvis av kroner. Tvert i mot – de mener at ungene bør ha det på rommene sine, for å lære seg gleden av god kunst! (…de anbefaler forøvrig å bruke plexiglass for å beskytte kunstverkene…).

Selv om de bor i gedigne hjem, så har ikke barna hvert sitt soverom. De har laget små gutte og jente “sovesaler”, da de mener at ungene ikke trenger så mye privatliv som enkelte hevder. Dessuten er hjemmet såpass stort, at det er nok av steder å gjemme seg bort i – hvis man ønsker det.

Hvis dere vil lese mer om denne spennende familien, ta en titt på hjemmesiden deres. De kommer ut med en fantastisk interiørbok nå i april, men som allerede er å få kjøpt på Amazon – Downtown Chic: Designing Your Dream Home: From Wreck to Ravishing

(alle bildene er gjengitt med tillatelse av familien)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , , ,

Kategori: Hjemme hos barn, Utrolige familier

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge