Sjørøverbursdag

Sjørøvere er noe som er blitt veldig populært blant barn, spesielt gutter. Og hva er vel ikke bedre for en fireåring enn en skikkelig sjørøverfest som bursdag? Det var iallefall helt perfekt for denne karen.

Størstepia har lagt ut et bilderas fra sønnens piratbursdag, og det er en fryd og en inspirasjon å lese.

Bordet ble så klart pyntet med sjørøvereffekter. Kopper, tallerker og servietter var i samme stil. Disse effektene fant Størstepia i en dagligvareforretning i Danmark. Et kupp – uten tvil.
Hun har laget navnelapper i word, og skrevet ut. Sugerør er brukt for å lage det som et seil.
Hovedkaken var så klart en sjørøverskute. Laget med masse godteriskatter, tøffe seil som er laget i word og brent rundt kantene. Sorte seigmenn er sjørøvere! Til og med bursdagslysene er i sjørøverstil.

Piratmuffines ble det også servert!
Så var det skattejakt ledet av selveste bursdagsbarnet sabeltann selv!

 

Flere bilder og ideer kan du få ved å lese hele innlegget på bloggen til Størstepia.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fru Mæla {Mer enn bare ord}

Rebekka er bosatt på Stathelle i Telemark, sammen med mann og datteren Thea Emilie på snart 2 år. Rebekka er sikkert kjent for mange gjennom sin deltagelse i programmet Unge Mødre høsten 2010. Blogging er hennes største hobby, og hun skriver om familieliv, interiør, kreative prosjekter mm.

Mitt nettsted – Flere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?


1 kommentar. » Legg til din også.  • Lise
    4. august, 2011, 22:53

    Utrolig gjennomført og kul bursdag! Var innom der tidligere i dag og tittet på bildene. Skattejakt er ønsket til neste års bursdag her i heimen, så godt å finne litt inspirasjon!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge