Sølvi fra Lappeteppefamilien: Min sommer!

I sommer lar vi deg bli litt ekstra kjent med oss som skriver Foreldremanualen. Først ut er Sølvi som i tillegg til å være fast skribent hos Foreldremanualen også skriver bloggen Lappeteppefamilien.

Jeg nyter de få dagene som finnes hvor solen skinner og familien har null planer. Da fyller jeg opp en sinkbalje med vann, og lillebror kan bade på terrassen. Lillesøster håper også på et bad, men treåringen bestemmer – enn så lenge.

Storebrødre spiller fotball, og kommer hjemover når de er sultne. Senere på ettermiddagen samles hele Lappeteppefamilien og griller sammen – alle spiser det de liker best.

 

……….

Her i huset er det Jo Nesbø som gjelder for tiden, og både jeg og mannen min leser samme bok.

Faktisk bestemte vi oss for å kjøpe to eksemplarer da den kom ut nå i juni, slik at vi  kunne vi lese samtidig. Min kjære er allerede ferdig med boken, og hinter stadig om hva som kommer til å skje.

Det er utrolig hyggelig å følge en bok samtidig, og et felles bokprosjekt for dere begge kan anbefales!

GOD SOMMER! 🙂

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også. • wendysinfamile
  4. juli, 2011, 21:43

  Så koselig å få bli bedre kjent med dere, er jo innom her opptil flere ganger om dagen. Gleder meg med alle de gode tipsene og bloggene dere forteller og viser frem.

  Svar


  • Karimette
   5. juli, 2011, 09:43

   Tusen takk for det Wendy! 🙂

   Du er en av de som gir oss mest tilbakemeldinger og det setter vi stor pris på! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge