Søstre med felles nettbutikk!

En av våre samarbeidspartnere er damene bak interiørbloggen AnnaJohanna.no. Nylig skrev de et utrolig hyggelig innlegg om oss, så da synes vi bare det er rett og rimelig at vi takker ved å skrive litt om de! 😉

AnnaJohanna.no drives av to søstre som ved et utrolig sammentreff faktisk heter Anna og Johanna! 😉 De er begge travle trebarnsmødre, men hadde en felles drøm om å starte interiørbutikk på nett.

Søt dukkeseng fra Smallstuff

Heldigvis har de samme interiørsmak, og er veldig enige i hva de skal ta inn i butikken. Produktene de selger er en blanding av landlige og fargerike saker som får deg i godt humør.

En av de tingene vi liker godt, er at de er opptatt av miljø. De bruker for eksempel emballasjen flere ganger, slik at man kan “risikere” å få varene tilsendt innpakket som noe helt annet enn det man har bestilt!

Oppslagstavle og røff skoletavle i natur

Som tips til andre som har lyst til å starte egen nettbutikk, sier de at det er viktig å ha en god forretningsplan, sette seg høye mål, ha tro på seg selv og våge å satse. Selv mener de å ha en stor styrke i å være to, da de egentlig er veldig forskjellige og derfor utfyller hverandre godt.

En fordel med å ha nettbutikk, er at man kan velge arbeidstiden selv – noe som forenkler familienes hverdag. Hver onsdag har de showroom og da er hele familien involvert. Barna hjelper til med å pakke ut og inn varer, og sende og rydde på plass.

Familien stiller også ellers opp når det gjelder it-hjelp, oppussing, matservering osv. En stort pluss for mødre som ønsker å lykkes med nettbutikkdriften. Lykke til videre Anna og Johanna!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge