Spar penger med kupongkoder!


Karimette {foreldremanualen} |


3. juli 2010


| 8 Kommentarer

For noen dager siden skrev vi om den amerikanske familien på 6 personer som handler mat for kun 4 dollar i uken. Hovedgrunnen til at dette var mulig, var at de handlet kun det som var på tilbud – samt benyttet seg av såkalte matkuponger.

Vi nevnte at det finnes en noen norske nettsider som samler slike kupongkoder, og en ny variant av denne typen er MyCityDeal som gir deg ekstremt gode tilbud i mange norske byer.

Hver dag presenteres ett nytt tilbud for den byen som er aktuell for deg. For at man skal kunne få tilgang til rabatten, må et visst antall si seg villig til å kjøpe produktet. Hvis ikke man oppnår nok kjøpere, vil tilbudet bli kansellert.

Blant tidligere gode dealer her i Oslo kan vi nevne 400 kr for en verdi-kupong verdt hele 1500 kr på Hud og Hår klinikken, kun kr 15 for brød hos Baker Hansen og halv pris på en 3-retters middag hos restauranten Klosteret!

Er det noen av dere som har erfaringer med MyCityDeal, eller som kan anbefale andre seriøse aktører innen dette markedet?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Stikkord: , , ,

Kategori: Familieøkonomi

Kommentarer (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Thea sier:

  GENIAL side da. Dagens deal blir kan bli en fantastisk gave til en venninne av meg som snart fyller 30!

 2. Karimette {foreldremanualen} sier:

  Jeg har tenkt i de samme baner faktisk! Det er jo ikke sånn at man må kjøpe en deal som er i den byen man bor i selv (går jeg utifra da?). Gøy å kunne gi en luksuriøs presang som har en verdi tre ganger det man har betalt for den!

 3. Anonymous sier:

  Går inn på dagens deal, fotobok, men det er ingen måte å kjøpe på, selv etter jeg har registrert meg m brukernavn osv. Noen som har fått kjøpt?

  MA

 4. Karimette {foreldremanualen} sier:

  Står det "dealen har vært gjennomført"? Hvis det gjør det, tror jeg at dealen er utgått.

 5. Karimette {foreldremanualen} sier:

  Akkurat det tilbudet der har jeg forresten sett flere dager, så det tror jeg det er store muligheter for at det kommer igjen! :-)

 6. HildeM sier:

  Så spennende side.

  Og vil noen vinne navnesmokk til babyen sin, så har jeg en konkurranse hvor du kan vinne det akkurat nå: http://hmoholt.blogspot.com/2010/06/konkurranse-i-samarbeid-med.html

  Fortsatt god sommer!

  Hilde

 7. Anonymous sier:

  Du finner kupongkoder til en rekke Norske butikker på denne siden:

  Kupongkoder

  25% kupongkode til H&M ut August. Kodene er gratis og kan brukes av alle.

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge