Spesialbutikk for barn med briller

Når man som foreldre får beskjed om at ettåringen må begynne å bruke briller, ser man straks for seg en hel rekke utfordringer.

Nummer én er hvordan man i det hele tatt skal få barnet til å beholde brillen på? Og klarer man å få barnet til å føle at det er positivt og naturlig å bruke briller?

Da danske Tina Torp Aaby fikk beskjed om at datteren Alma måtte bruke briller, ønsket hun å finne gode barnebøker om temaet og leketøy som ville påvirke datteren på en positiv måte.

Hun har tilbragt timesvis foran pc’n på jakt etter slike produkter, og resultatet ble at hun startet sin egen nettbutikk – Barn med briller. Hun har også utgitt en barnebok som gis ut i Danmark og Sverige i mai.

I butikken finner man blant annet søte dukker og bamser som bruker briller, svømmebriller og dykkermasker med styrke, brilleetuier og øyeplastre med mønster.

Tina sier hun har fått mange positive tilbakemeldinger fra foreldre etter at hun startet nettbutikken. Flere har skrevet og sagt takk for at hun har hjulpet de med å gjøre barnas overgang til brillebruk lettere.

Har du et barn som bruker briller? Legg igjen en kommentar, vi vil gjerne høre dine erfaringer og tips. :-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , Brillebruk, Briller for barn,

Kategori: Gode nettsteder, Utstyr

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Siri sier:

  Ja, vår gutt har briller. De fikk han da han var fire år. Han syntes han var kjempefint, pappa har jo briller! Mor gråt. Mor hater briller og sverger til linser. Far kan ikke bruke linser.

  Mor googlet alt hun kunne for å finne en løsning og svaret på når han kunne begynne med linser.

  Men – ungen tok brillene veldig greit. Det første paret ble så godt som knust etter en monstervelt på noe sykkelgreier i barnehagen, men da var de allerede vokst ut av og hadde før det ikke en ripe. Etter det har det blitt litt neseputer som har falt av, litt riper og sånn. Men de har hele tiden hengt naturlig på. Han kan ikke pusse tenner en gang uten briller, sier han.

  Litt utfordringer i vinterlek på skolen, ting er større og røffere og sånn men det går veldig greit.

  My recent post Fine kongen vår har bursdag i dag!

 2. Siri sier:

  Måtte dele opp kommentaren min fordi den var for lang.

  Her kommer resten:

  Jeg tror det med briller er vanskeligere for oss voksne enn for barna. Det viktigste er en svært dyktig optiker som finner en brille som passer barnet. Aldri gå på akkord med at de passer "greit nok". Vær voksen og la barnet turne og hoppe og stå litt på hodet.

  Ta bryet med å justere hos optiker ved den minste lille røde flekk på nese eller bak øret.

  Og klaffer alt dette, så får man en fornøyd brillebruker.

  Skal sjekke ut nettbutikken :-)

  My recent post Fine kongen vår har bursdag i dag!

 3. Lena sier:

  Skal sjekke ut nettbutikken

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge