Sponset video: Tankevekkende film om barns lek


|


19. november 2014


| 0 Kommentarer

Har du noen gang tenkt over hvordan dagens unger ser ut når de leker? Vel, svaret får du i denne tankevekkende filmen – og jeg kan røpe at det ikke er et spesielt oppløftende syn…

Filmsnutten er produsert av Duracell i samarbeid med kunstneren Robbie Cooper og inspirasjonen kommer fra en ti år lang studie av barns lek.

Her har man sett på endringene i barns lekeatferd og resultatet er skremmende; I takt med økt bruk av datamaskiner, nettbrett og TV, har barns utendørslek minsket betraktelig. I dag tilbringer mange barn opp til seks timer daglig sittende foran skjermen!

Korter ned barndommen

Det får meg til å tenke på en samtale jeg hadde med en lærer på min sønns skole. Hun sa at det var så trist å høre at mange barn i dag syntes tiden går så fort. «Tidligere var det bare vi voksne som sa sånt», sa hun.

Hennes teori var at barna mister oppfatningen av tid når de sitter foran skjermene, og på den måten får en kortere barndom enn vi hadde da vi var små.

Hvor mange timer tilbringer ditt barn foran skjermen?

Det er på tide at vi blir mer aktive og leker på en annen måte. Om du er enig med Duracell, del dette med så mange du kan!

Dette er innlegget er sponset

Stikkord: , , , , ,

Kategori: Aktiv familie, Utelek

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge