Sponset video: Vinn tøffe Marius-anorakker fra Ugly Childrens Clothing


|


27. august 2014


| 0 Kommentarer

Skole- og barnehagestart betyr at det er tid for en ny sesong med matpakker, og som vanlig vil vi at de skal være sunne, gode og varierte!

Soft Flora er en god, gammel klassiker i matpakka. Mange er nok mer eller mindre vokst opp med Soft Flora på brødskiva si, da dette produktet har vært å finne i butikkene helt siden 1964. Soft Flora er et plantemargarin med en mild smak som passer både store og små, og som har et høyt innhold av umettet fett.

Lett å smøre

I tillegg til at det er et sunt alternativ, synes jeg det er en stor fordel at det er lett å smøre på skiva. Soft Flora er laget av rapsolje, noe som gjør den smøremyk selv når det kommer rett fra kjøleskapet.

Selv har jeg alltid dårlig tid på morgenen (..og lite tålmodighet..kremt..), slik at det å sette frem margarin på kjøkkenbenken et kvarter før jeg skal bruke det ikke er aktuelt.

For meg er det også et stort pluss at Soft Flora ikke inneholder den sterkt kolesterol-økende palmeoljen.

Vinn knalltøffe Marius-anorakker!

I forbindelse med skolestart har Soft Flora satt i gang en konkurranse hvor man kan vinne kule Marius-anorakker fra Ugly Childrens Clothing for hele familien.

Lyst på en av disse fine anorakkene? Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å besvare tre enkle spørsmål om Soft Flora inne på denne nettsiden. Vinnere trekkes daglig f.o.m 04.08 til 07.09.

Dette er et sponset innlegg.

Stikkord: , , ,

Kategori: Konkurranser / giveaways, Snacks / matpakketips

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


CommentLuv badge