Startshop erfaring: Få penger igjen når du handler på nett


|


20. august 2015


| 0 Kommentarer

Reklame

Jeg har begynt å bruke tjenesten Startshop når jeg handler i nettbutikker. Dette er en ny såkalt cashback side som gir deg veldig gode rabatter i mange av de mest kjente nettbutikkene, blant annet Zalando, Vita, Nelly, Boozt, Ellos og mange flere. Cashback betyr rett og slett at du får penger tilbake, som regel en viss prosent av det du har handlet for.

Mye å spare

Jeg er vel egentlig ikke den som handler mest i nettbutikker, men jeg kjøper selvsagt alt av flybilletter og hotellovernattinger på nettet – og da kan det fort bli en del kroner å spare på å bruke denne tjenesten.

I tillegg hender det at jeg innimellom tar et “handleraid” når jeg ser at lekebutikker på nettet har salg. Det er alltid kjekt å fylle opp lageret mitt av bursdagsgaver (høsten synes å være høysesong for bursdagsselskaper!), det sparer meg både tid og penger.

rabatter cashback side nettsted

Rabatt på hotell

Hos for eksempel Hotels.com får man 7% rabatt på kjøp, noe jeg synes er veldig bra. Jeg har tidligere vært tilknyttet Hotels eget bonusprogram hvor man får en gratis overnatting når man har bestilt totalt ti overnattinger. En god deal i og for seg, problemet er bare at de har satt en tidsbegrensning på det hele som gjør at det er veldig vanskelig å faktisk få brukt den ekstra overnattingen.

Dette problemet får man ikke om man benytter seg av Startshop. Her er det ingen tidsbegrensning, men man må ha minst 300 kroner oppspart før man kan ta ut pengene. Disse kan man enkelt overføre til bankkontoen sin.

Slik gjør du det:

1. Registrer deg på Startshop.no  (det hele tar maks ti sekunder)

2. Velg nettbutikk (klikk deg inn i nettbutikken via Startshop, kjøpet vil da automatisk bli registrert hos dem)

3. Få penger tilbake (Poengene dine vil bli registrert på din konto hos Startshop innen 48 timer. 1 poeng = 1 krone)

4. Utbetal pengene (Poengene kan utbetales direkte til din bankkonto eller du kan kjøpe produkter inne hos Startshop)

Stikkord: , , , , , , , ,

Kategori: Barneklær, Familieøkonomi, Gavetips, Interiør, Leker, Utstyr

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge