Stilig barnerom med grafittikunst

Vi får stadig henvendelser om at dere vil se flere tenåringsrom blant våre “hjemme hos barn” innlegg, og det forstår vi godt!

Det finnes flust av babyrom-inspirasjon på interiørbloggene – men utvalget synes å være litt dårligere når det gjelder rom for større barn (om du kommer over noen stilige tenåringsrom, eller har innredet et selv – tips oss!).

I kveld er vi derfor glade for å kunne vise dere et stilig gutterom som også passer de som har kommet over småbarnsstadiet!

Rommet tilhører sønnen til Silje, bedre kjent som “Trådsnella”. Hun har en blogg vi stadig kommer tilbake til – for her er det virkelig overflod av inspirerende interiør og prosjekter…  ;-)

Selv om sønnen hennes ikke er så gammel enda, synes jeg dette er fin inspirasjon også til oss med eldre barn. Det er ikke overlesset med saker (som mange småbarnsrom gjerne er på grunn av store mengder leker), og det har et par blikkfang som kan passe like godt på et tenåringsrom.

Det første man legger merke til er den turkise/petroleumsfargede tapeten “Remix” fra Ferm Living. Tapeten kan med sitt sterke grafiske mønster kanskje virke litt voldsom, men den er kun benyttet på en vegg og balanserer derfor fint med de hvite veggene og gulvet som er lys grå laminat.

Det andre tøffe elementet er “grafitti-bildet” over skrivebordet.

Dette er egentlig tre skap fra Ikea som har hvite plater man kan ta ut. Platene kan man for eksempel tapetsere, trekke med stoff, male, eller som her – spraye!

Silje fikk en grafittikunstner til å komme hjem til seg og han lagde både dette skapet og “piecen” på barnas lekerom (se bildet under).

Et liten sniktitt inn på barnas lekerom

 

En annen ting jeg liker med dette rommet er at det har en fin mix av design og rimeligere saker. Skrivebordet, kommoden og sengen er fra Ikea. Stolene er fra Bolia og skrivebordslampen er en klassisk Jielde lampe.

 

Tusen takk til Silje for at vi fikk vise frem det flotte rommet her, besøk bloggen hennes Trådsnella for mer inspirasjon! :-)

P.S: Minner om karneval-konkurransen vi har gående! Flotte premier til de beste innleggene.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , , Ferm Living, , , , Jielde, Remix, ,

Kategori: Hjemme hos barn

Kommentarer (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. wendysinfamilie sier:

  Så flott ett rom det gir skikkelig innspirasjon til å bli ferdig i andre etage her, gleder meg.

  My recent post Søndag og jeg trenger hjelp !!

 2. Karimette sier:

  Enig! Tar snart fatt på guttenes rom i vårt nye hus og gleder meg stort! :-)

 3. Charm Design sier:

  Hei

  Dere må gjerne bruke bildene mine også med Mathilde sitt nye rom med verdenskart.Håper jeg svarte dere at det var helt i orden.

  mvh Heidi Charm Design

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge