Sunn bursdagsmat i barnehagen: kreativ med frukt


|


3. september 2015

Om du er ute etter inspirasjon til flotte kaker, bør du ta en titt på Facebooksiden Trudes kaker. Men Trude lager ikke bare kaker, hun er også en mester i å lage morsomme godsaker av brødbakst, middagsmat og ikke minst frukt.

Ta bare en titt på disse artige og enkle kreasjonene hun har laget av frukt! Her er det mye godt som passer i barnebursdagen.

delfin bananer

Delfiner laget av banan

Disse banan-delfinene er helt geniale! Siden de dessuten kun består av frukt, er de veldig fine å lage til bursdagsfeiringen i barnehagen.

drue larver med øyne

Larver laget av druer

Disse søte larvene er laget av druer som er tredd på grillpinner og pyntet med spiselige øyne. Morsomme og kjempeenkle å lage!

LES OGSÅ: Kermit-eple og eplebiler

frukt grillspyd bananer pingvin jordbær med sjokolade ananans smilefjes

Pingvin-bananer og ananas-smilefjes

Litt sjokolade må da være lov av og til? Disse sjarmerende banan-pingvinene er pyntet med sjokoladetrekk og nonstop, og vil garantert bli en hit i barnebursdagen.

sjokolade fondue

Sjokoladefondue

Litt griseri kan det fort bli, men sjokoladefondue er en veldig morsom sak å ha i barnebursdager! Visste du forresten at det går an å leie slike sjokoladefontener? Ikke akkurat billig, men en gøy ting å gjøre i spesielle anledninger.

LES OGSÅ: Slik lager du frukt-pinnsvin

Stikkord: , , , , , , , , , ,

Kategori: Bursdagsmat, Sunn familie

Kommentarer er stengt.